TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Domaine les Pastourels

Domaine les Pastourels
Le Brouillet
24250  Veyrines-de-Domme
Dordogne
code: 105509
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ADAC zwembadzwemmeer op 10.0 kmrivier op 3.0 kmgroter dan 10 ha 50 tot 100 plaatsen meer dan 50% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 13 mei .. 3 oktober 2-assige caravans niet toegelaten safaritent lodgetent bungalowtent de Waard tent mobilhome/stacaravan chalet vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 7.0 km supermarkt 11.0 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


In het hart van de Périgord Noir, tussen Sarlat (15 min) en Belvès (10 min), vlakbij Château des Milandes en met uitzicht op de vallei van de Dordogne, ligt de camping Les Pastourels, een camping omgeven door rust, groen en schaduw. De camping strekt zich uit over 12 hectare bos, notengaarden en grasland. Vanaf de camping heeft u een fantastisch uitzicht en de camping is het vertrekpunt van vele wandelroutes (GR 64 …).

We bieden u een ideale plek voor een gezellige vakantie in een familiale en authentieke sfeer. Het is een knusse camping, 70 staanplaatsen in totaal, met ruime staanplaatsen (tot 250 M2) met veel privacy, een groot verwarmd zwembad en een pierenbadje en enkele activiteiten voor de hele familie. Ook in de nabije omgeving is veel te doen en te ontdekken.

We verwelkomen u graag op onze camping zodat u de charme van de Périgord Noir zelf kunt ervaren.

31 mei 2021
Questions / réponses
Ik heb een vakantie gepland voor 2021 op Domaine Les Pastourels ? Wat zijn de mogelijkheden om mijn reservering te wijzigen of te annuleren?

De annuleringen van het verblijf worden geregeld door onze Algemene Verkoopvoorwaarden en de Annuleringsverzekering voorgesteld door onze vestiging door Campez Couvert
In deze nooit eerder geziene context stellen wij bij wijze van uitzondering uitstel van verblijf in ZONDER TOEPASSING VAN DE MOTIVERINGSKOSTEN, voor elk verblijf dat plaatsvindt tijdens een door de bevoegde autoriteiten vastgestelde periode van inbewaringstelling.
U krijgt een voucher ter waarde van uw aanbetaling of verblijf (exclusief annuleringsverzekering en reserveringskosten), die bruikbaar is tot oktober 2022
Als u vragen heeft over uw boeking, neem dan contact met ons op 05.53.29.42.17 of 06.80.13.37.64

Wat dekt de annuleringsverzekering in geval van COVID?

Als u de annuleringsverzekering onderschrijft, dekt deze onze klanten als u een geval van COVID wordt gemeld op het moment van uw vertrek of 15 dagen voor uw aankomst of tijdens uw verblijf en dus aanleiding geeft tot het nemen van veiligheidsmaatregelen door u in quarantaine te plaatsen, als u drager bent van het virus. De verzekering zal u de reeds betaalde bedragen terugbetalen.


nieuws van cmpng105509