TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Plans

Camping les Plans
2917 Route de Saint-Jean-du-Gard
F-30140  Mialet
Gard
code: 102483
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadwaterglijbaanoverdekt zwembadzwemmeerrivierzee op 100.0 km5 tot 10 ha meer dan 250 plaatsen 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 24 april .. 6 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi terrein mobilhome/stacaravan chalet bijzonder verblijf centrum 10.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 1157 km hoogte 416 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 3 Ampère of meer


Vestiging met 4 sterren gelegen aan de ingang van het Nationaal Park Cevennen, langs de rivier de Gardon.
Camping Les Plans is met zijn 303 plaatsen, zijn waterpark, zijn spelletjes voor kinderen en zijn privéstrand een vriendelijk en familiebedrijf!

Rond de camping is het mogelijk om de Bambouseraie in Anduze, de Trabuc-grot te bezoeken, een ritje te maken met Le Train à Vapeur des Cévennes en zelfs de regio te bezoeken met Trottin'Gard!

Op de camping worden meerdere activiteiten gratis en voor alle leeftijden aangeboden. Voor de kleintjes een miniclub, voor tienersuitjes en activiteiten om relaties te ontmoeten en op te bouwen en voor volwassenen, suggesties voor uitgaven, ontspannen of gewoon nieuwe dingen ontdekken.

Camping Les Plans, het juiste plan voor een geweldige vakantie.

7 februari 2020
Voor dit jaar kunt u verblijven in een Prestige 2CH 2SDB Cottage. Dit zijn nieuwe high-end verhuur.
Ze worden langs de rivier geïnstalleerd; u kunt zonnebaden terwijl u zich laat wiegen door het geluid van de Gardon beneden.
nieuws van cmpng