TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Pourettes

Camping les Pourettes
Lavaud Bousquet
87380  Chateau-Chervix
Haute-Vienne
code: 113371
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembad op 10.0 kmzwemmeerrivierkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 50% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 1 oktober 2-assige caravans niet toegelaten autovrije camping internetpunt wifi receptie gratis safaritent bungalowtent mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 5.0 km supermarkt 10.0 km Utrecht 900 km hoogte 500 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden privé sanitair huisdieren toegestaan stroom 15 Ampère of meer


Les Pourettes is een kleine, natuur, dier en mens vriendelijke camping in de Limousine. Midden op het platteland van het glooiende deel van Frankrijk ligt deze kleine charmante camping. We hebben een meertje om te zwemmen of te vissen (karpers), er is een terras waar we 4 keer per week een heerlijke en eerlijke maaltijd voor u serveren. U kunt hier echt heerlijk onthaasten en genieten, niets moet en bijna alles mag. Er is wifi niet de snelste maar het werkt.
In de bosrand staan 2 safaritenten, we hebben 3 gpimpte caravans en uiteraard 5 prachtige kampeerplaatsen ook aan het meertje. De toiletten en douches zijn netjes en schoon en er is een afwasruimte. Kortom alles is aanwezig om te genieten van een fijne vakantie in een natuurlijke omgeving.

ROUTE
Op de A20 Limoges afrit 39 St. Priest Liguore nemen. Rotonde rechtdoor, 1 ste rechts richting St. Yrieix La Perche, 1 ste links richting St. Yrieix La Perche. Na 14 kilometer rechtsaf de D57 richting Coussac Bonneval en vervolgens na 4 kilometer linksaf de C201 richting Les Serves (niet zoals de meeste gps systemen zeggen naar Lavaud Bousquet) deze weg gaat over in een pad en daar is Camping Les Pourettes. Bonne route.

27 juli 2015
Speciale aanbieding voor de laatste 2 weken van augustus 2015!
Alle boekingen voor een verblijf op Les Pourettes die gemaakt worden voor na 15 augustus 2015 ontvangen een korting van 20% op het verblijf.
Dit mooie aanbod geldt ook voor de Safaritent en de Caravans.
Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust eens op www.lespourettes.com of op www.facebook.com/Pourettes


nieuws van cmpng113371