TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Ramieres

Camping les Ramieres
26110  Curnier
Drôme
code: 100337
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadriviergroter dan 10 ha 50 tot 100 plaatsen 1 juli .. 15 oktober wifi supermarkt 2.0 km


In onze bergachtige streek, in Drôme Provençale, vind u de camping Les Ramières in volle natuur. Met veel zon, een mooi uitzicht op de vallée d\'Eygues met zijn wijn- en olijven velden.
Om af te koelen, het zwembad (2 baden één verwarmt met kikkerbad) is tot uw beschikking en niet te vergeten de rivier l\'Eygues die langs de camping loopt.
Zwemmen, vissen en zonnen staan op het menu om u te laten genieten van een heerlijke vakantie in onze mooie omgeving.
Voor uw comfort Mickael en hun team zorgen voor al uw voorzieningen: een bar, een restaurant- pizzaria, een winkeltje en stokbrood, chocoladebroodjes en “croissants” elke ochtend vers gebakken.
Onze animateurs bieden u iedere ochtend de voor uw kinderen de kinderclub aan, maar ook in de middag sportactiviteiten, waterspelen, enz. en voor de avond lotto/bingo, quizz, dansen..., voor elk wat wils.

hoogseizoen vòòr 2014
7
Mooie camping, met weinig schaduw. Er wordt veel georganiseerd. Indien u van feestavonden houdt zit u hier goed, zo niet vraag dan n plek achteraan op de camping! Wij hebben van de 10 nachten minstens 5 avonden niet rustig voor de caravan kunnen zitten, we konden elkaar niet verstaan, zo hard Klomp de discomuziek. Wel extra genoten van t prachtige uitzicht!

ligging:8 sanitair:8 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jansen
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW