TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Rivages

Camping les Rivages
860, Avenue de l'Aigoual
F-12100  Millau
Aveyron
code: 59690
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadrivier5 tot 10 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 15 oktober wifi centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 1113 km hoogte 380 m korting CampingCard ACSI 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen 2019
7
We stonden aan het einde van de camping (kant richting stad) helaas aan een openbaar perceel. Veel wildkampeerders. Tot 4-5 uur in de nacht heel veel lawaai. Laatste nacht andere plaats gekozen. Prima camping. Helaas was de badmeester zeer onvriendelijk.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Nardus hindriksen
voorseizoen 2019
6
Heel veel lawaai van buiten de camping. Op een veld achter de camping veel wildkampeerders. Tot soms 4 uur in de nacht volop luide muziek met veel geschreeuw

ligging:8 sanitair:6 sfeer:6 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Nardus hindriksen
hoogseizoen vòòr 2014
6
Hallo

Wij hebben vorig jaar op deze camping gestaan met een tent
de camping is mooi en de ligging is ook prima alleen als je er met je kinderen bent 9-11 en je wil dat ze om 23.00 gaan slapen dan heb je echt een probleem want echt lekker rustig dat is het er zeker niet de camping is doorkruist met een fietspad die 'savonds gebruikt wordt om de luidruchtige nederlandse en franse gasten die terug gaan naar de camping.Want even buiten de camping wordt 's avonds een kampvuur gemaakd dit is naartuurlijk prachtig maar er wordt veel gedronken en zodoende komen er veel dronken terug.
Denk nu niet dat we de enige waren die zo liepen te klagen want het was vaak het eerste waar 's morgens over werd gesproken met de mede campinggasten. U bent gewaarschuwd.
Overdag is het er echt ok het riviertje is heerlijk.De camping eigenaar is wel ok.uit eten op de camping is ook goed.
Wat in de andere berichten staat vermeld over de omgeving daar ben zij wij het me eens.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:7 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van van vliet
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW