TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Terrasses Provencales

Camping les Terrasses Provencales
Les Barroux - Novezan
26110  Venterol
Drôme
code: 63921
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadzwemmeer op 7.0 kmzee op 150.0 km50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 31 oktober centrum 7.0 km supermarkt 7.0 km prijsklasse gemiddeld afhaalmaaltijden animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren niet toegestaan


voorseizoen vòòr 2014
9
Keurige rustige camping. Een hartelijk welkom en erg behulpzaam bij het zoeken van een plek en het plaatsen van de caravan. Wifi-bereik en een heerlijk maar ook schoon beveiligd zwembad. Een heel mooi uitzicht op de Mt. Ventoux. Diverse mooie plaatsen en markten op korte afstand van de camping.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fred en Marjan Wolbers
hoogseizoen vòòr 2014
9
prima camping, leuke sfeer, behulpzame eigenaar, leuke plaatsen in de omgeving (Nyons en Valreas)

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van joost
hoogseizoen vòòr 2014
8
Deze camping uitgezocht via internet en afgegaan op de foto's op de site. De foto's zijn niet mooier gemaakt dan het daadwerkelijk is. Wij waren met 2 meiden van 14 jaar en deze hebben een prima 2 weken vakantie genoten. De campingeigenaar is zeer behulpzaam en de plaatsen zijn groot genoeg. Deze camping is een aanrader voor mensen die zichzelf bezig kunnen houden en die van tochten door de omgeving houden.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fam Rademaker
hoogseizoen vòòr 2014
9
We hebben deze camping in 2005 (voorseizoen) en 2007 (hoogseizoen) bezocht en het is een absolute aanrader. De camping is qua aantallen plaatsen beperkt van opzet en zeer mooi gelegen. Het sanitair wordt 2 keer per dag zeer secuur schoongemaakt. De plaatsen zijn voldoende ruim. Kampeerders met een tent dienen wel rekening te houden met het feit dat er maar weinig plekken zijn die gunstig zijn voor een tent (beetje gras en niet uitsluitend kiezelstenen.)
Je kunt dagelijks brood bestellen en er is een kleine bar/terras. Het zwembad is prima. Vanaf de camping kun je mooie fietstochten maken door de wijn- en boomgaarden. In ca. 10 min. zit je in een volgend dorp. Zowel Nyons als Valréas liggen op 7 km afstand.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid en Peter
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW