TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Trois Becs

Camping les Trois Becs
26400  Piegros-la-Clastre
Drôme
code: 100366
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.2/5 (12 stemmen)
☆☆ rivier25 tot 50 plaatsen wifi receptie supermarkt 2.5 km hoogte 223 m


hoogseizoen 2017
5
Heel erg vies sanitair, in het enige wc huisje zit de afvoer volledig verstopt en daar wordt niets aan gedaan. Douches en toiletten stromen over dus overal poep en andere viezigheid. Eigenaar is op zijn zachts gezegd onvriendelijk en spreekt geen woord Engels. Vanaf de rivier lopen dieven de camping op om door de tenten en het washok te neuzen. Bij het afrekenen aan en eind worden er curieuze bedragen bij het totaalbedrag opgeteld. Erg veel lawaai van de weg waar met 110km/u langs wordt gescheurd. Eigenlijk te veel dingen om op te noemen. Al met al een zeer negatieve ervaring. De rivier is inderdaad mooi maar neem aub een andere camping aan de Drôme. U bent gewaarschuwd.

ligging:6 sanitair:4 sfeer:4 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Frederik Kamp
hoogseizoen 2016
7
Camping ademt sfeer van een doorsnee municipal camping, niet al te verzorgd ...
Ligging direct aan de Drôme, maar ook aan een drukke verbindingsweg.
Half juli was de camping nog niet eens half bezet.
Mooie picknick tafels met uitzicht op dat deel van de camping dat niet meer voor kamperen gebruikt wordt.
Vriendelijke eigenaars!

ligging:7 sanitair:6 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van AE
hoogseizoen vòòr 2014
8
Ik ben al 6 keer op deze camping geweest samen met mijn ouders en zusje. De laatste keer was afgelopen jaar.. Het is een gezellige camping, simpel maar gewoon leuk! Hij ligt aan de rivier, dus als je behoefte hebt aan wat verkoeling duik je er zo in. Op de camping zelf worden niet echt dingen georganiseerd voor kinderen, maar meestal is er wel een jeux de boules toernooi, georganiseerd door campinggasten.
De sanitaire voorzieningen zijn niet geweldig, maar voldoende om je vakantie door te komen. Verder zijn er mogelijkheden om in het restaurant dat bij de camping hoort wat te eten. Tevens is er de mogelijkheid een bak friet te halen en die lekker op te eten op je eigen stekje!
De camping is de afgelopen jaren wel aan wat veranderingen onderhevig geweest; de plekken rond de rivier zijn afgekeurd door een inspectie; ze zouden te gevaarlijk zijn bij hoge waterstanden.

Prima camping!

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Tessa
MIJN REVIEW