TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Tuillères

Camping les Tuillères
Route de Die
26340  Vercheny
Drôme
code: 100404
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.7/5 (6 stemmen)
☆☆☆ zwembadrivier2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 26 maart .. 30 september centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km prijsklasse gemiddeld restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Aan de rand van de rivier de Drôme , ligt onze 3 sterren camping op een oppervlakte van 4 hectare, met schaduwrijke standplaatsen, stacaravans te huur, een zwembad, een prachtige omgeving en een vriendelijke atmosfeer. Activiteiten o.a.: water sport, zwemmen, hikes, klimmen, bergbeklimmen, paardrijden en vissen.

hoogseizoen vòòr 2014
9
We zijn in het hoogseizoen van 2008 geweest. Leuke camping met hele vriendelijke eigenaren. Eén keer in de week kun je aan het gezamelijke camping-diner meedoen. Echt een aanrader vooral de muziek na afloop met zang van de dochter. De plekken zijn Lekker groot en het sanitair is schoon. Af en toe niet echt warme douches maar het schijnt dat dat nu verholpen is.
Jammer dat de animatie vanaf 7 jaar is maar er is wel een trampoline en speeltuin.
Wij gaan eigenlijk nooit twee keer naar dezelfde camping maar dit keer wel. Dat zegt genoeg volgens mij.


ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wineke Pomper
voorseizoen vòòr 2014
7
Wij gaan al jaren in het voorseizoen op vakantie naar deze camping.
De huidige eigenaren Bernard en Marie zijn bezig om de camping te moderniseren. Grotere terrassen om het zwembad met ligbedden, nieuwe grote (familie)douches en afwasvoorzieningen, meer plaatsen met elektriciteit, een nieuwe petanque baan en zeer ruime plekken, maken het verblijf op deze camping zeer aangenaam. Wat tot nu toe nog ontbrak was de mogelijkheid om snacks of eenvoudige maaltijden te verkrijgen, als dit in het voor- en naseizoen mogelijk wordt dan blijft er niets meer te wensen. Een gemakkelijk bereikbare rivier is een genot om te vertoeven. Deze camping verdient het om meer kampeerders te ontvangen in het voor- en naseizoen.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jaap en Trudy de Raat
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW