TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Maison du Silence

Camping Maison du Silence
63330  Saint-Maurice-pres-Pionsat
Puy-de-Dôme
code: 113212
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.7/5 (3 stemmen)
mini natuur SVR ECEAT ANWB NL eigenaar zwembadzwemmeer op 3.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen alleen volwassenen wifi mobilhome/stacaravan centrum 3.0 km supermarkt 15.0 km hoogte 629 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood restaurant huisdieren toegestaan


De mini camping van Maison du Silence heeft 6 ruime staanplaatsen voor tent, caravan of camper.allen met schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Combrailles, een rustige, landelijke streek in de Auvergne,het groene hart van Frankrijk. Hier, in deze vriendelijke dunbevolkte streek is het leven langzaam en eenvoudig. Het is bij uitstek een gebied voor rustzoekers, wandelaars en fietsers.
De camping plaatsen beschikken over elektra, er is een eenvoudige afwas plek, goede sanitaire voorzieningen,een volledig ingerichte buiten keuken, een opbouw zwembad, zonnige en schaduwrijke terrassen waar je rustig kunt genieten van een drankje, en de mogelijkheid om 's avonds aan te schuiven bij de table d 'hote en een veel gebruikte vuurplaats.
Saskia Stil & Paul Huisintveld heten je van harte welkom.

ROUTE
Zie voor een routebeschrijving onze site: