TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Maison Voilà

Camping Maison Voilà
Lieu Dit la Brande
36230  Montipouret
Indre
code: 111801
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (3 stemmen)
mini natuur ANWB ACSI NL eigenaar zwembadzwemmeer op 5.0 kmrivier op 3.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 1 oktober wifi terrein gratis appartement vakantiehuis bijzonder verblijf centrum 15.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 756 km prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant huisdieren in overleg stroom 10 Ampère of meer


Welkom bij Mini-Camping Voilà
Maison Voilà heeft een mooie Mini Camping in de streek Indre in Midden Frankrijk. Wij zijn geschikt voor gezinnen met kinderen, stellen, oudere koppels, familiefeesten, families, vrienden en iedereen die maar op zoek is naar een heerlijke vakantie of overnachting. Wij zijn ook uitermate geschikt voor langer verblijf. Veel mensen komen hier voor een enkele overnachting en vinden het jammer dat ze alweer zo snel weg moeten. Veel mensen willen nog een keer komen om langer te verblijven om meer te kunnen genieten van ons prachtige stekkie. Of ze komen op de terug weg nogmaals langs voor één of meerdere overnachtingen om hun welverdiende vakantie goed af te sluiten.
Wij hebben hier bijna alles om uw vakantie zo fantastisch mogelijk te maken; een groot verwarmd zwembad, allweather tennisbaan, 2 jacuzzi’s, Sauna, grote trampoline, jeu des boules baan, tafeltennis, groot schaakspel, kinderglijbaan, schommels, peuterschommel, hangband en genoeg ruimte om te voetballen, rennen, spelen en ravotten voor de kids. Overal op het terrein van onze Chambre d’Hôtes staan leuke zitjes, bij het zwembad staan heerlijke ligstoelen, er hang een schommelbank, hangmatten en overal zijn parasols. Zodat u zowel optimaal kunt genieten van de zon als de warmte in de schaduw.

ROUTE
Voor Parijs de A104 richting Euro Disney, 1 afslag, vervolgens gelijk Lyon volgen. Na een tijdje ziet u op de borden: N104 richting Evry deze volgen tot na een zeer lange tijd er op de borden komt: N104 naar Rouen/Bordeaux. Vervolgens A10 Orleans/Nantes/Bordeaux, daarna de A71 richting Vierzon om vervolgens de A20 naar Châteauroux te nemen. U neemt de afslag richting La Châtre (afslag 12) en op die weg blijft u rijden (na een tijdje gaat deze weg over op de D 943).
U passeert 3 kleine dorpjes, veel rotondes en ná Ardentes komt pas het dorpje Montipouret.
Net vóór het eerste bordje Montipouret (nog steeds op de D943) kunt u de bordjes
“la Brande” volgen (linksaf!!).
Na het inrijden van het landweggetje vervolgt u de weg en vindt u ons als u de kleine bordjes volgt.