TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Manoir de Bezolle

Camping Manoir de Bezolle
58110  Saint-Pereuse
Nièvre
code: 64836
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
☆☆☆☆ Camping Qualité zwembad100 tot 250 plaatsen april .. september wifi gratis centrum 15.0 km supermarkt 15.0 km Utrecht 760 km korting CampingCheque campingwinkel restaurant


hoogseizoen 2016
8
Deze camping is weer geopend. Mooie camping met op aantal plekken prachtig uitzicht. Aanrader.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van jean
naseizoen vòòr 2014
6
Hebben in september 2009 geprobeerd op deze camping te verblijven, maar helaas door de steile oprit , waar bovendien nog steenslag op gestrooid was en zodoende de auto te weinig grip had om fatsoenlijk naar boven te rijden met een caravan erachter , zijn we dus maar weer snel vetrokken, bovendien bleek dat de camping schlechts bezet was met 3 stellen, wat we wel heel erg te rustig vonden. Wat ons betreft beslist geen aanrader!

ligging:6 sanitair:4 sfeer:4 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Pierre
hoogseizoen vòòr 2014
7
Camping bezocht in juli 2007. Wij hadden een stacaravan gehuurd. Caravan had een wat muffe geur. Er was ook een defect in de afvoer van de douche, dit werd door de eigenaar binnen een uur na melding verholpen. Receptie spreekt engels.
De camping ligt erg mooi in sterk glooiend landschap. Erg veel is er in de omgeving niet te doen. Je bent sterk afhankelijk van de auto. Supermarkt op 15 km.
In de periode dat wij de camping bezochten was het weer vrij slecht (regen, ongeveer 20 graden). Dit had tot gevolg dat de camping behoorlijk leeg was. De meeste plaatsen zijn erg ruim.
Voor de kinderen is er een speelveld met volleybalnet, een klimrek en schommels. Daarnaast is er een geitenweide (afgesloten) en een midgetgolfbaan. Tevens zijn er 3 kleine meertjes waarin gevist kan worden.
De sanitairgebouwen hebben we niet bezocht, maar zagen er enigzins gedateerd uit.
Er zijn 2 zwembaden. Eentje met kindergedeelte (vrij diep voor de kleintjes, 40 cm) en een dieper gedeelte. Het grote bad loopt af van 0 cm naar 1,80/2 meter diepte. Er is een ligweide met ligbedden en een trampoline bij het bad.
Er is een restaurant waar ook pizza's afgehaald kunnen worden.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van patrick123
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW