TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Mar Estang

Camping Mar Estang
Route de Saint Cyprien
66140  Canet-en-Roussillon
Pyrénées-Orientales
code: 59729
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembadzeegroter dan 10 ha meer dan 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 30 april .. 25 september supermarkt 0.0 km Utrecht 1300 km hoogte 0 m prijsklasse duur restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


Aan de Catalaanse kust geniet camping Mar Estang van een uitzonderlijke ligging: rechtstreekse toegang tot het zandstrand van Canet, grenzend aan een natuurgebied, op 15 km van Spanje en de "Côte Rocheuse", op 40 km van de Pic Canigou, zonder onze wijngaarden en -kelders, of de abdijen in het hinterland te vergeten.
Als u kiest voor Mar Estang, kan u naar uw genoegen gebruikmaken van onze winkels, bars, restaurant, strandclub, kinderanimatie, ... en dit van het begin tot het einde van het seizoen.
Tot gauw!

Zwempark met glijbanen
Projectie van films en sportevenementen

ROUTE
Autobaan A9 uitrit 41, richting CANET volgen, bij aankomst in Canet richting SAINT CYPRIEN of PLAGE SUD nemen. Wij bevinden ons op het einde van Canet aan de rechterkant van de weg die verdergaat naar Saint-Cyprien.