TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Mas de la Cam

Camping Mas de la Cam
Route de Saint André de Valborgne
F-30270  Saint-Jean-du-Gard
Gard
code: 59750
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.5/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadrivierzee op 80.0 km5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 29 april .. 20 september wifi terrein appartement vakantiehuis centrum 3.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1148 km hoogte 205 m korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meerUw camping 4 sterren in de Cevennen.
Camping Mas de la Cam is prachtig gelegen op een bebost domein van 65 hectare aan de rand van het beschermde natuurgebied “de Cevennen”, op 3 km afstand van Saint Jean du Gard en 15 km van Anduze. Er is alles aan gedaan om de plek zo authentiek en natuurlijk mogelijk te houden. Bij de ingang bevindt zich de “mas” die de camping zijn naam heeft gegeven: een voormalige herenboerderij, geheel opgetrokken uit natuursteen. Op de camping zelf vindt u een grote variëteit aan bomen en planten: zeker in het voorseizoen, als alles bloeit, waant u zich er in een park!
Op onze camping zonder stacaravans ademt alles natuur en ruimte. Kinderen kunnen er in alle vrijheid genieten van het enorme speelterrein en van het grasstrand dat direct aan de camping toegang geeft tot de rivier de Gardon. Het zwembad met een ludieke waterspeeltuin ligt bij de bar.
Camping Mas de la Cam is voor de geoefende fietser een prima vertrekpunt om mooie fietstochten te maken in de omgeving. De wegen zijn uitstekend en omdat de camping grenst aan het "parc national des Cévennes" zult u weinig verkeer tegenkomen. Welke kant u ook opgaat, de route voert steeds over rustige wegen en mooie beklimmingen. Boven aangekomen kunt u op elke col genieten van mooie vergezichten en van de stilte van de natuur.

hoogseizoen vòòr 2014
6
Nederlandse camping in Frankrijk met vrij kleine staanplaatsen, matig sanitair. Wel aan leuk, ondiep riviertje om te dobberen. Het zwembad is heerlijk evenals de pizza's. De camping ligt net te ver (3,5 km.) van het dorp om er even naar toe te lopen, bovendien is de doorgaande weg te gevaarlijk om te gaan wandelen. Dus alles moet met auto. Het is wel een camping met ongastvrije eigenaren. Ze hebben er absoluut zelf geen lol in en zijn ook geenszins van plan om de gasten een plezierige tijd te laten doorbrengen. De 'manager' van het restaurant raakt bij enkele volle tafeltjes de kluts al kwijt en gaat dan snauwen tegen gasten. Groot bord bij zwembad: 'douchen verplicht anders gaat het zwembad een uur later open en als men blijft verzuimen dan gaat het ook een uur eerder dicht'. Zo schools! We hebben ook nog meegemaakt dat er in een vol zwembad tegen gasten tekeer werd gegaan door de oude eigenaresse, te belachelijk voor woorden!!
Niet het gevoel dat je hier echt welkom bent, je mag zo snel mogelijk de totale verblijfkosten betalen en dan kun je je uit laten kafferen. Eerder vertrek betekent geen restitutie natuurlijk. Eigenlijk is het zo zonde, zo'n camping met deze eigenaren, jammer!


ligging:7 sanitair:7 sfeer:4 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van linders
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW