TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Mini Camping la Perche

Mini Camping la Perche
La Perche
63700  Buxieres-sous-Montaigut
Puy-de-Dôme
code: 111660
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
mini bij de boer natuur SVR ECEAT ANWB NL eigenaar zwembad op 5.0 kmzwemmeer op 5.0 kmrivier op 20.0 kmgroter dan 10 ha minder dan 25 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 juni .. 10 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi receptie appartement vakantiehuis centrum 5.0 km supermarkt 5.0 km Utrecht 830 km hoogte 630 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood huisdieren niet toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Op onze mini camping achter de grote schuur hebben wij een paar ruime camping plaatsen ingericht. Het kampeerterrein ligt achter het voormalige koetshuis en is gelegen op het zuiden. Het is een gezellig en knus kampeerterrein voor tenten en vouwwagens of een kleine caravan of camperbusje.

De plaatsen zijn ruim en ongeveer 100 m2 groot. In het midden van het terrein staat een toiletgebouw met 2 toiletten, 2 douches en een keukenblok met koelkast en diepvriezer voor algemeen gebruik. Wij bieden plaats aan ongeveer 7 tenten. Wij hebben ook een aantal picknick banken staan die door iedereen gebruikt mogen worden.

De camping is onderdeel van een landgoed waar wij zelf wonen. Er is veel privacy en het is zeer rustig gelegen, je kunt eindeloos wandelen en rond de camping ligt een eigen bos. Het landgoed ligt op een heuvel in de streek les Combrailles. Naast veel natuurschoon zijn er eindeloos veel kleine weggetjes om te wandelen en te fietsen (bij ons om de hoek zijn ook fietsen te huur!)

Helaas kunnen wij geen huisdieren toestaan omdat wij zelf honden, kippen, kitten, konijnen, schapen, pony's en een varken houden.

Wij zijn geopend vanaf juni tot half September
en wij vragen u vooraf even te bellen of te mailen als u wilt komen kamperen.

ROUTE
Wij zitten tussen de steden Montluçon en Clermont Ferrand, dat is v.a. de Peage A71 afslag 11 bij Montmarault In het dorp Montmarault begint naast het postkantoor de D4 richting Montaigut en Combrailles.

Na +/- 15 min treft u de rotonde bij Lapeyrouse en steekt recht over de D13 richting Montaigut. Na 4.5 km ziet u aan de rechterhand d 'i' van informatie en vervolgens is het de 1e weg rechts, een privé pad. Dit is VOOR de rustplaats.

Let op dat u langzaam komt aanrijden, pas op voor onze dieren en eventueel spelende kinderen. U kunt zich melden bij het hoofdhuis want de camping kunt u niet direct oprijden.

Komt u v.a. de Route Nationaal N2144 dan moet u bij Montaigut en Combrailles de D13 nemen richting Lapeyrouse. Na 5 km neemt u de 1e weg links NA de rustplaats.