TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Minicamping la Prise

Minicamping la Prise
2 Chemin de la Prise
58300   Les Crots Maillots
Nièvre
code: 113436
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.1/5 (33 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembadrivier op 3.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen groter dan 200 m2 19 mei .. 31 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi terrein gratis chalet centrum 9.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 760 km hoogte 224 m prijsklasse goedkoop huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


Het bestaat echt, een camping waar u nog echt kan kamperen een camping met zes ruime niet afgebakende staanplaatsen en omhoog kijkend niet te tellen sterren.
De camping is niet geschikt voor kinderen in de puberleeftijd.
Op onze camping treft u een oase van rust aan, er is geen animatie, wel een opbouwzwembad met een zoutwater systeem en waar u heerlijk in kunt afkoelen, bij het zwembad staan ligstoelen die u mag gebruiken.
In het sanitair gebouwtje zijn 2 ruimtes met douche (thermostaatkraan) geen douchemuntjes, toilet (met toiletpapier) en een wastafel. Binnen in het sanitair gebouwtje is het afwasgedeelte plus nog een extra afsluitbaar verzorgingsruimte. Alle wastafels zijn voorzien van warm en koud water, spiegel, verlichting en stopcontact. Van de wasmachine kunt u gebruik maken tijdens het seizoen tegen betaling. Het sanitair is redelijk nieuw en wordt meerdere keren per dag gecontroleerd en onderhouden. De omgeving rondom de camping is een paradijs voor fietsers in allerlei categorieën en voor wandelaars. Diverse hoogteverschillen treft u aan in het landschap en deze zijn met een fiets met versnellingen goed te doen. De routes langs de kanalen kunt u met een gewone fiets doen.

Camping La Prise ligt in de buurt van het Canal du Nivernais, in de regio Bourgogne, het departement Nièvre . Rondom ons terrein wonen de koeien en de wilde dieren. Wij bieden u een vakantie aan op een camping met een totaal van zes plaatsen, waar natuur, rust en gezelligheid onze kernwoorden zijn.

In de omtrek kunt u prachtige wandel en fietstochten maken in een zeer rustige omgeving en de camping sluit zich daar naadloos bij aan.
De camping kan gebruikt worden als vertrekpunt voor uw fietsvakantie en uw auto kan op de camping gestald worden.

A bientôt,
L’équipe La Prise

ROUTE
Deze route is niet via Tolwegen.
Berekend vanuit Utrecht ongeveer 760 KM.
Richting Breda, bij Breda richting Antwerpen.
Op ring Antwerpen, richting Brussel (E 411) Namen (Namur) Luxemburg.
Bij Brussel snelweg op richting Namur, Luxemburg.
Afrit 25 nemen richting Bouillon (N 89) Grens België Frankrijk.
Richting Chalon en Champagne)
Richting Troyes.
Bij Troyes rechts, richting Auxerre.
In Auxerre richting Nevers.
Na Varzy rechtdoor, richting Bourges.
Na ongeveer 31 KM, links snelweg op, richting Nevers.
Neem afslag 36, richting Decize en niet navigatie.
In Decize volg borden Hopital (+)(ziekenhuis).
Bij ziekenhuis links en Intermarche rechts, gelijk over brug links, richting Les Feuillats.
D116 volgen, na 4 km in Les Feuillats bij restaurant, rechts richting Les Crots Maillots.
Na ongeveer 3 km aan rechterkant boerderij Les Crots Maillots Ferme, daarna eerste weg links, straat La Prise.

27 februari 2021
Het is nu ook mogelijk om een seizoenplaats te reserveren voor het gehele seizoen. Het seizoen begint eind mei tot oktober.nieuws van Vakantierust