TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Minicamping la Prise

Minicamping la Prise
2 Chemin de la Prise
58300 Coss  Les Crots Maillots
Nièvre
code: 113436
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 4.1/5 (27 stemmen)
mini natuur NL eigenaar zwembadrivier op 3.0 kmkleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 19 april .. 31 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi terrein gratis chalet centrum 9.0 km supermarkt 8.0 km Utrecht 760 km hoogte 224 m prijsklasse goedkoop huisdieren toegestaan stroom 4 Ampère of meer


In hoog of laagseizoen, rust overheerst op minicamping La Prise. De Engelsen zeggen het zo mooi: less is more. Dus bij minicamping La Prise wel een zwembad, maar geen megaglijbaan, geen ruimte voor honderden caravans en er is ook geen discotheek, wij houden het liever simpel, want daar gaat het toch om bij het kamperen?

Camping La Prise ligt in de buurt van het Canal du Nivernais, in de regio Bourgogne, het departement Nièvre . Rondom ons terrein wonen de koeien en de wilde dieren. Wij bieden u een vakantie aan op een camping met zes plaatsen waar natuur, rust en gezelligheid onze kernwoorden zijn.

U staat bij ons niet op een grindplaats omheind door heggetjes, maar op een terrein van gras, waar u in overleg met Toos of Wim en waar u zelf een niet afgebakende plek mag uitzoeken. Dus staat u graag naast uw vrienden lekker in het zonnetje, of heeft u liever een stekje alleen aan de rand, kijkend over de weide, mag u dat zelf bepalen. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop.

In de omtrek kunt u prachtige wandel en fietstochten maken in een zeer rustige omgeving en de camping sluit zich daar naadloos bij aan.
De camping kan gebruikt worden als vertrekpunt voor uw fietsvakantie en uw auto kan op de camping gestald worden.

A bientôt,
L’équipe La Prise

20 november 2019
We zijn nu gesloten voor dit seizoen, maar campers kunnen alsnog overnachten als men niet op de openbare weg wil overnachten tegen een gereduceerd tarief, de faciliteiten zijn beperkt, gebruik van en bijvullen van water en gebruik van elektriciteit.
Als u voor 1 mei reserveert krijgt u 10% extra korting tijdens het gehele kampeerseizoen 2020.nieuws van Vakantierust