TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin de David

Camping Moulin de David
24540  Gaugeac
Dordogne
code: 59496
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ADAC Camping Qualité zwembadwaterglijbaanzwemmeergroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 27 april .. 29 september 2-assige caravans niet toegelaten wifi terrein tegen betaling lodgetent bungalowtent mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 4.0 km supermarkt 10.0 km hoogte 100 m prijsklasse gemiddeld korting Camping Key Europe 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Met een oppervlakte van 16ha is Le Moulin de David kamperen in de Dordogne genesteld in een valleibos ver van de departementale weg. Er stroomt een beekje doorheen die voor een weldadige frisheid zorgt tijdens de warme zomerdagen. Le Moulin de David is een rustige camping in een natuurlijke omgeving.
Deze familiecamping, die al meer dan 30 jaar bestaat, wordt sinds 2011 beheerd door Pierre, Sylvie en Vincent Proton. Vanaf die datum heeft deze familie immers de regio Parijs verlaten om deze uitzonderlijke locatie te verwerven en te beheren.
160 standplaatsen wachten u van harte op: meer dan 93 campingstandplaatsen om uw tent of caravan te installeren en 67 huuraccommodaties bestaande uit mobilhomes, bungalowtenten, lodges met of zonder sanitair.
Onze grootste wens is u een vakantielocatie te bieden in een 100% natuurlijke omgeving ver van geluidshinder en vervuiling. Op Le Moulin de David gebruiken we geen enkele pesticide of onkruidverdelger. De onderhoudsproducten die worden gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd uit ecologische productlijnen.
In 2015 bieden we in de campingwinkel en in ons restaurant groenten, die we hebben verbouwd in onze moestuin volgens de regels van de permacultuur.
Wij hebben het geluk een locatie te bezitten waar de aanwezige natuur ons elke dag vervult met haar schoonheid en weldaad. Wij hebben de verantwoordelijkheid er goed voor te zorgen.

Sinds 2014 wordt de camping volledig gedekt door een Wi-Fi netwerk. (betalende optie)

ROUTE
Over de A20 : (vanuit het noorden)
afslag Souillac, Sarlat volgen, en dan Bergerac.
in Siorac 1e rotonde richting Belvès en volg daarna Monpazier
bij aankomst in Monpazier is de camping Le Moulin de David goed aangegeven, u moet de richting Villereal volgen.

Over de A20 (vanuit het zuiden):
afslag Cahors, dan
D660 naar Monpazier
bij aankomst in Monpazier is de camping Le Moulin de David goed aangegeven, u moet de richting Villereal volgen.


Over de A89 :
neem afrit 16 (ANGOULÊME, BOULAZAC, PERIGUEUX EST)
bij de tweede rotonde neem de N221 en daarna de D6089
aan het eind van Niversac ga rechtsaf op de D710 richting Le Bugue
via Le Bugue en dan Le Buisson de Cadouin richting Monpazier
bij aankomst in Monpazier is de camping Le Moulin de David goed aangegeven, u moet de richting Villereal volgen.