TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin de la Galinière

Camping Moulin de la Galinière
Boyne
F-12640  Rivière-sur-Tarn
Aveyron
code: 103281
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (4 stemmen)
☆☆ SVR ANWB ACSI zwembad op 1.5 kmzwemmeer op 35.0 kmrivierzee op 120.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 28 april .. 15 september 2-assige caravans niet toegelaten internetpunt wifi receptie centrum 15.0 km supermarkt 2.0 km Utrecht 1100 km hoogte 370 m prijsklasse goedkoop korting CampingCard ACSI, Camping Key Europe 's morgens vers brood restaurant voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De camping is ideaal gelegen aan het begin van de Gorges du Tarn met zijn vele magnifieke uitzichten en ruige rotsformaties, in het hart van het Nationale Parc des Grands Causses en slechts 1 ½ uur van de Middellandse Zee…
De camping is gelegen aan de rivier de Tarn en heeft een natuurlijk strand. De rivier leent zich uitstekend voor vissen, zwemmen, snorkelen en kanoën.

Slechts 15 kilometer van Millau met haar bekende Viaduct. Millau heeft alle voorzieningen: winkels, garages, restaurants en de gezellige franse avond- en zomermarkten.
Er is ter plaatse ook een snackbar met kleine kaart met de mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen.
De camping heeft verde ruime staanplaatsen, gedeeltelijk in de zon en gedeeltelijk in de schaduw. Verder zijn er 2 sanitair gebouwen met toilet, douche, baby badje met aankleedruimte en een wasmachine tot uw beschikking.

ROUTE
Komend vanuit het NOORDEN:

A75, gratis, vanaf Clermont Ferrand, afslag 44.1 (Aguessac, Gorges du Tarn). In Aguessac linksaf richting “Gorges du Tarn” volgen. (D907) Na 9 km komt u in het dorpje Boyne. Na 600 meter, aan het eind van het dorpje vindt u de camping aan de rechterkant.

Komend vanuit het ZUIDEN:

A75, gratis, vanaf Beziers – Montpellier, afslag 47 (Millau-centre par RN, La Cavalerie). Volg richting Aguessac (D809). In Aguessac, nà het spoor, rechtsaf richting “Gorges du Tarn” (D907). Na 9 km komt u in het dorpje Boyne. Na 600 meter, aan het eind van het dorpje, bevindt de camping zich aan de rechterkant.

hoogseizoen vòòr 2014
9
het was nu voor het 15de jaar dat we naar deze camping gingen en het blijft er fantastisch, vooral omdat ik een fanatiek kayakker ben. aan de tarn is het altijd top, altijd zeer goed weer, en als het dan al wat minder is, kan je de fantastische dingen in de buurt bezoeken zoals de kaasgrotten van roque-fort.
deze camping is echt een aanrader!!!!!!!
groetjes

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van kerim de cock
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
17 september 2012
Sinds 2012 hebben wij, Monica & Hans het beheer van camping Moulin de la Galinière over genomen. Tot op heden zijn we nog iedere dag in touw om op allerlei fronten verbeteringen en aanpassingen te realiseren. dus ieder jaar zal er weer iets aangepast of verbeterd zijn, daar streven we naar.


nieuws van moulin de la galiniere