TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin de Lacombe

Camping Moulin de Lacombe
Moulin de Lacombe 1
19220  St Geniez O Merle
Corrèze
code: 105906
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 5/5 (1 stemmen)
mini natuur minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 wifi receptie gratis safaritent bungalowtent de Waard tent 's morgens vers brood campingwinkel huisdieren toegestaan stroom 16 Ampère of meer


Camping Moulin de Lacombe is een camping voor natuurliefhebbers, die van rust, cultuur, sport en ontspanning houden. De camping is terrasvormig en kleinschalig. Er is een zwembad, een riviertje, een jeu-de-boules baan en een gezellig terras waar je een hapje kunt eten.

De camping is kleinschalig met maximaal 18 plaatsen. Het is heuvelachtig terrein met grote hoge bomen voor schaduw en mooie, open terras-plaatsen voor de zonliefhebbers. U heeft altijd van alle kanten uitzicht om van de omgeving te genieten.
De kampeerplekken variëren van redelijk tot groot en hebben zon en schaduw.
Naast vrije kampeerplaatsen hebben we volledig ingerichte luxe tenten te huur.
De tenten zijn geschikt voor vier personen en zijn volledig ingericht. Ze zijn voorzien van drie slaapcabines, goede bedden, eenvoudig keukentje en comfortabele tuinmeubels.
De camping beschikt over drie warm waterdouches, drie wastafels, drie toiletten en twee wasplaatsen.
We hebben een kleine kiosk met een aantal basisbehoeften, zoals koffie thee en brood, maar er worden ook groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte jam en verse eieren verkocht.
Er wordt soms een repas georganiseerd om gezamenlijk te dineren als men hier behoefte aan heeft.