TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin de Piot

Camping Moulin de Piot
F-23220  Chéniers
Creuse
code: 59581
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ ACSI riviergroter dan 10 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 maart .. oktober wifi centrum 0.8 km supermarkt 1.0 km Utrecht 808 km hoogte 307 m 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Raphael en haar team van het dorp le Moulin de Piot ontvangt u graag voor een vakantie in familiaire sfeer, vol unieke momenten van ontspanning, cultuur en recreatie. Kom binnen en maak het u gemakkelijk op een van onze ruime standplaatsen of bungalows. Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf aan de oever van de Petite Creuse onvergetelijk te maken!
De camping van het vakantiedorp.
Het terrein van 20 hectare is omringd door natuur en heeft 75 zonnige, halfschaduw of schaduw plaatsen, van 150 tot 200 m2, gescheiden door kleine heggen, waar tenten, caravans en campers welkom zijn. Voor de liefhebbers van natuurkampeerterreinen is er een terrein van 7ha beschikbaar, uitsluitend voor tenten.
Groepen zijn welkom in overleg
Verhuur van chalets, bungalows en stacaravans behoren tevens tot de mogelijkheid.
Organisatie van excursies, tochten met kano’s en mountainbike . Deze vertrekken vanaf de camping.
Ook andere outdoor sporten zijn mogelijk: klimmen, volleybal, voetbal, vissen in rivieren en een uitgebreide keuze van creatieve - en culturele activiteiten: tekenen, schilderen, wandelingen evt met een gids voor kinderen en volwassenen.