TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin des Vernes

Camping Moulin des Vernes
Montpensy
58230  Ouroux-en-Morvan
Nièvre
code: 112090
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.4/5 (13 stemmen)
mini natuur NL eigenaar kleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 april .. 31 september 2-assige caravans niet toegelaten wifi terrein safaritent vakantiehuis centrum 4.0 km supermarkt 20.0 km Utrecht 800 km hoogte 450 m prijsklasse gemiddeld huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Een unieke plek om volledig tot rust te komen, midden in de beschermde bossen van het Parc du Morvan. Vanuit het gehucht Montpensy (gemeente Ouroux en Morvan) loopt een landweggetje naar het dal waar ons woonhuis en twee vakantiehuizen staan, prachtig gelegen en grenzend aan een klein meer.
Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk wandelen, fietsen, vissen of lekker ontspannen op uw terras van uw vakantiewoning of op een van de ruime kampeerplaatsen van onze kleinschalige camping.
Onze minicamping bestaat uit 6 ruime plaatsen op een bosrijk terrein, verdeeld in terrassen. Tenten en kleine caravans/campers kunnen bij ons terecht. De plekken zijn zonnig én schaduwrijk, en bieden zicht op ons meertje. Enkele plaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er kan gratis gebruik gemaakt worden van wifi.
Ook kunt u een volledig ingerichte, ruime safaritent huren. Deze staat op een houten vlonder en is gemaakt van dik canvas. Hierdoor is het bij elk weertype aangenaam binnen.

Op het terrein is een voorziening met douche, wc en wastafel. Ook is er een afwasplek. Beiden met warm en koud water en elektra.

naseizoen 2021
8
Het is een mooie, rustige camping, al is dat wel afhankelijk van je buren. Mijn kampeerplek grenste aan het terras van een huisje, waar twee families voortdurend samenklitten, samen bbq'den, etc, kortom, veel herrie maakten.

Wat in deze app staat als zwemvijver is een visvijver, ongeschikt om in te zwemmen.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Arno van den Wollenberg
hoogseizoen 2020
9
Heel mooi rustig terrein. Leuke eigenaars. Bottellen eigen wijn. Mooi rustig zwemmeer op loopafstand. Goed restaurant in dorpje. Erg leuke vakantie gehad hier.


ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van marciamt72©gmail.com
MIJN REVIEW