TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Moulin Saint Laurent

Camping Moulin Saint Laurent
Moulin St Joseph
47130  Saint-Laurent
Lot-et-Garonne
code: 111018
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.3/5 (7 stemmen)
camping permanent gesloten


kleine, rustige en kindvriendelijke camping met , in voorseizoen verwarmd, zwembad op zoutbasis( gezond voor huid en ogen), vissen aan de eigen rivier, wandel- en fietsroutes; leuk dierenpark met kleinvee in park met fruitboomgaard en groot (speel)grasveld. De camping is gelegen achter pas gerenoveerde oude watermolen met 3 mooie appartementen en vakantiewoning en een ruime zaal met bibliotheekje, biljart, internet, documentatiehoek, verschillende spelen en Nederlandstalige t.v.. Ook vind je hier een koelkast en magnetron voor de gasten van de camping. De omgeving is zeer authentiek frans met zijn nog oorspronkelijke seizoensgebonden dorpsfeesten, oogstfeesten, markten, bastides en kastelen. Unieke omgeving om te wandelen, fietsen, vissen, golfen, paardrijden of kanoën en zwemmen. Ook kun je je heerlijk eten in verschillende restaurants in de directe omgeving of ter plaatse van de table d' hôte gebruik maken.De streek is bekend om zijn Buzetwijn, Armagnac, Floc, maar ook de wilde paddestoelen, noten en pruimen.
Voor wie zelf niet al te veel wil meenemen zijn er nog 2 compleet ingerichte tenten en een mooie caravan te huur. Op onze website vind je meer informatie hierover.
Kortom: naast het hoogseizoen, ook in het voor- en naseizoen een heerlijke plek om in lle rust uw vakantie te vieren.

veel extra info; www.moulinstlaurent.com

ROUTE
Antwerpen, Parijs, Bordeaux, A 62 richting Toulouse, afslag 6 richting Aiguillon, daarna RN 113 richting Agen, bij Port Ste Marie via de rotonde langs de RN 113 de brug de Garonne over en linksaf St. Laurent in. De borden - Moulin St. Laurent - volgen

hoogseizoen vòòr 2014
9
Hallo allemaal,

Ik ben meerdere keren op vakantie geweest op de Moulin.
Wel 4 keer.
Het is een rustige camping, met een fijn zwembad en voor de kinderen is het ook prima. Binnen is het lekker koel, wat fijn is als het wat warm is. Je hebt ook een soort binnenplaats. Daar kun je lekker zitten.

Je hebt ook diertjes. Die zitten aan de overkant van de weg. Kinderen gingen ze aaien, en mochten ze soms ook wat te eten geven.

Het zwembad is op goede grote en een lekkere tempratuur. Niet te warm, niet te koud.

En zo is er nog veel meer positiefs op te noemen!

Ik heb hele fijne vakanties daar gehad, en het is en blijft voor altijd, wat er ook gebeurd, mijn favoriete camping!ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van anoniem
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
20 maart 2015
De camping à la ferme Moulin Saint Laurent in de Lot-et-Garonne staat wegens omstandigheden te koop.
Er wordt gehoopt op een spoedige overgang naar een nieuwe eigenaar zodat u snel weer terecht kunt op de Moulin.

bron: www.moulinstlaurent.com/


nieuws van cmpng