TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal de l'Etourneau

Camping Municipal de l'Etourneau
Rue Vieille de Tours
F-41400  Montrichard
Loir-et-Cher
code: 109215
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.7/5 (3 stemmen)
rivierkleiner dan 2 ha 50 tot 100 plaatsen 8 mei .. 15 september Utrecht 686 km 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 13 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
Op weg naar de zuid-franse atlantische kust hebben we op de Camping Municipal de l'Etourneau op de heen (juli) en terugweg (augustus) overnacht. Zelfs midden in het hoogseizoen was het een rustige camping met een vriendelijke beheerder.

Het is een zeer eenvoudige camping zonder vertier en vermaak, erg veel schaduw, vlak bij Montrichard (op loopafstand - langs de rivier). Het sanitair is aan vernieuwing toe maar het is wel schoon. Electriciteit en water zijn op alle plaatsen goed bereikbaar. Op de camping dus geen animation, geen zwembad, geen winkel, om 8:45 wel een bakker op de camping. In Montrichard (vanaf de camping over de brug rechtsaf) vind je een mooi openbaar zwembad, naast het gratis toegankelijke rivierstrand. Je kunt prima zwemmen in de rivier en lekker op de grasweide of op het strand zonnen.

Als je een rustige, simpele en betaalbare camping zoekt (15 euro / nacht voor auto, twee tenten, 2 volwassenen 2 kinderen) dan is dit een prima plek.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Michel
MIJN REVIEW
Camping Municipal de l'Etourneau, Montrichard, Loir-et-CherCamping Municipal de l'Etourneau, Montrichard, Loir-et-CherCamping Municipal de l'Etourneau, Montrichard, Loir-et-Cher