TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal de la Plage

Camping Municipal de la Plage
Route de Seurre
F-21250  Seurre
Côte-d'Or
code: 106368
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 1/5 (1 stemmen)
☆☆ ACSI rivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 mei .. september internetpunt Utrecht 751 km hoogte 180 m 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie jeugd animatie volwassenen huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


voorseizoen 2019
8
Mooie ruime camping. Sanitair is niet spectaculair maar voldoet ruimschoots. De beheerder is zeer vriendelijk en zo nodig behulpzaam. Het op het terrein liggende restaurant is eenvoudig maar het is er goed (van een kleine kaart) eten.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Renate
voorseizoen vòòr 2014
8
Het bijzondere aan deze camping is zijn ligging: langs de oevers van de Saone. Prachtig om bij zonsondergang te staren over het spiegelgladde water. Alleen maar het geluid van kikkers, eenden en springende vissen.
Camping is ongeschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Het sanitair staat namelijk op een terp!! Dit i.v.m. overstromingen die in het voorjaar regelmatig voorkomen. Daarom zitten de contactendozen voor electriciteit op palen!! Ik met m'n 1,76 meter kon net bij de onderste doos komen.
In Seurre is een bijzonder goed restaurant: Au Bon Accueil. http://www.restaurant-aubonaccueil.com/index2.htm

ligging:8 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Iersel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW