TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal du Lac

Camping Municipal du Lac
Plaissance
87800  Saint-Hilaire-les-Places
Haute-Vienne
code: 106034
BESCHIKBAARMIJN REVIEWFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ 50 tot 100 plaatsen juni .. september


De camping L’air du Lac ligt in Haute-Vienne, 30 km ten zuiden van Limoges, hoofdstad van de Arts of Fire.

Vestiging ingedeeld 3 sterren, met een oppervlakte van 30.000 m², gelegen op 100 meter van Lake Plaisance van 7 hectare waarvan u de uitzonderlijke kwaliteit van het water kunt waarderen (enige waterlichaam in Haute-Vienne met het label _Blauwe Vlag_) , het bewaakte zwemgedeelte, het recreatiegebied, kinderspelen, de duikplank en minigolf. Evenals betaalde activiteiten: waterglijbaan, vissen en opblaasbare structuren (voorkeurstarief voor campers).
Geniet van een idyllische plek in een droomomgeving waar rust en sereniteit heersen, alleen onderbroken door het gezang van vogels.

U kunt uw caravan, camper of tent installeren op een van onze 80 grote en schaduwrijke plaatsen.

Wij bieden u ook aan om u te verwelkomen in onze comfortabele accommodatie: verblijven, stacaravans of onze verrassende canvasbungalows.

Van 4 juli tot 23 augustus biedt ons animatieteam u overdag veel sport- en gezinsactiviteiten.

Thema-avonden worden ook aangeboden, evenals het traditionele welkomstdrankje dat elke zondagavond wordt aangeboden, gevolgd door een barbecue en een dansfeest.

U zult de gezelligheid van gastronomische markten ontdekken, waar onze lokale producenten u hun producten laten proeven. Zonder de Limousine steak-avonden, karaokes, jeu de boules-wedstrijden, voetbalavonden op het grote scherm, enz. Te vergeten). Volg een rondleiding door de Haute-Vienne en zijn kastelen en kerken, evenals Limoges, hoofdstad van de kunst van het vuur (porselein, email, glas in lood), waar traditie en innovatie samenkomen.

Neem contact met ons op, wij heten u van harte welkom!

hoogseizoen vòòr 2014
8
Mooie camping met op 100 meter lopen een super (zwem) meertje!

ligging:8 sanitair:7 sfeer:9 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van St-Hilaire lover
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW