TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal du Mail

Camping Municipal du Mail
Avenue du Mail
F-02200  Soissons
Aisne
code: 65950
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.3/5 (3 stemmen)
☆☆ ANWB rivierkleiner dan 2 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 april .. 30 oktober wifi receptie gratis centrum 1.0 km supermarkt 1.0 km Utrecht 410 km hoogte 48 m prijsklasse goedkoop 's morgens vers brood voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


hoogseizoen 2021
8
Door de komst van meer dan honderd caravans en auto's die zich met geweld op het perceel naast de camping hadden geplaatst, was het aanvankelijk wat schrikken. Maar het viel reuze mee qua overlast. S nachts lawaai van een fabriek aan de overkant van de Aisne wat wel de nachtrust verstoorde. Daar kan de camping beheerder niets aan doen. Alle lof voor de hygiƫne van de sanitaire voorzieningen. En een prima camping om Soissons te bezoeken vanaf de camping. Een camping om aan te raden, met oordopjes!!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:6 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid Koopman
hoogseizoen 2020
5
Alles is goed behalve als de Engelse zigeuners eraan kwamen. Elke dag eentje meer. Uiteindelijk stonden ze er met 16 grote caravans. Zeer luidruchtig,onbeschoft,betalen een plaats en nemen 2 plaatsen in(hun bestelwagen en wasmachine moesten toch ook mee). Geregeld de zekeringen die sprongen,je krijgt 4 ampere maar ja met wasmachine,airfryer en nog meer springt alles. Maak je een opmerking gaat de middenvinger omhoog. Een verjaardag van een van hun kinderen werden er voetzoekers gegooid,onze honden waren doodsbang. Ik,heb de politie laten komen en ze gingen er alles aan doen om ze weg te krijgen. Wij zijn dan maar vertrokken naar andere oorden. De camping doet zelf niks dus hebben wij maar beslist. Ons zien ze daar niet meer. Het schijnt is er elk jaar zoiets.

ligging:5 sanitair:6 sfeer:4 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van De rouck
hoogseizoen 2014
7
Mooie camping dicht bij een typisch oud Frans stadje, wel lang lopen (ongeveer een km) Bij de receptie is gratis wifi. Mooi speelplaatsje voor kinderen en het sanitair is over het algemeen aardig schoon. Naast de camping staat een zwembad waar je als campinggast gratis heen kunt gaan. (Kaartje aanvragen bij de receptie.) Het zwembad is meestal overvol. Wel is de camping goed onderhouden, overal staan prullenbakken. Heel vriendelijk personeel.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jessica
voorseizoen vòòr 2014
7
Heel jammer dat het sanitairgebouw duidelijk na de winter niet schoongemaakt was. Vieze wanden en vloeren die eens wit geweest waren, vol met oude stofnesten en spinnewebben.
Afvoergoten in de douches met drab en haren!
Daar kun je met een hogedrukspuit en bleekwater veel aan verbeteren. Kleine moeite als het kampeerseizoen weer begint! (wij waren daar half juni 2009)
Het terrein, gras en hagen, is wel goed onderhouden en netjes, en goede en aardige ontvangst!
Ik zou er graag nog eens naar toe gaan, leuke oude stad vlakbij.

ligging:9 sanitair:4 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Buddi
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW