TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping du Mettey

Camping du Mettey
chemin du camping
88120  Vagney
Vosges
code: 110929
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB zwembad2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 1 januari .. 31 december 1 april .. 30 september 2-assige caravans niet toegelaten nieuwe camping autovrije camping internetpunt wifi receptie gratis chalet bijzonder verblijf centrum 1.5 km supermarkt 2.0 km hoogte 430 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 16 Ampère of meer


naseizoen vòòr 2014
8
Na een pittig klimmetje om met de volgepakte fietsen de camping te bereiken worden we hartelijk verwelkomd door de gastvrouw. Ze spreekt geen Engels, maar is vlug van begrip. De camping strekt zich in de breedte uit op de westflank van een heuvelrug, op geëgaliseerde grasterrassen, met bomen ertussen. Het grootste gebouw bestaat uit een halfopen speelruimte en een gezamenlijke huiskamer, geschikt om bij slecht weer binnen te kunnen zitten en de open haard aan te steken. Er zijn meerdere gebouwtjes met sanitair, het is niet modern maar het werkt prima, je hebt geen douchemuntjes nodig, alles wordt dagelijks schoongehouden. Er is geen café of winkel op de camping, wel zijn er eetgelegenheden en winkels in Vagney en Sapois. Op de camping is het lekker rustig, de sfeer is gemoedelijk. Er is een pétanque veldje waar ook de mensen uit het dorp graag een boule komen gooien, er komen af en toe wandelaars of mountainbikers langs voor de routes in de heuvels, en iedereen groet iedereen.

Deze camping is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. In de omgeving is een vrij vlakke fietsroute te rijden over verlaten spoorwegen (La Voie Verte). Sportieve fietsers kunnen ritsen Vogezencols aan elkaar rijgen op en langs de Route des Crêtes, met mooie uitzichten, en goed wegdek (op de bochten met kasseien na, in de zuidwaartse afdaling Col de Grand Ballon, u bent gewaarschuwd). Rijdt het best op werkdagen.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Benoni
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
16 februari 2019
Sur le Camping du Mettey, cette année nous partagerons les légumes, les œufs et nous vous mettons à disposition un barbecue partagé !!!

Arrivée en 2019 de deux nouveaux hébergements insolite !!!


nieuws van cmpng110929