TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal du Mont-Olympe

Camping Municipal du Mont-Olympe
174, Rue des Pâquis
F-08000  Charleville-Mézierès
Ardennes
code: 110730
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.2/5 (5 stemmen)
☆☆☆ rivier2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen 1 april .. 15 oktober supermarkt 0.7 km Utrecht 369 km hoogte 300 m 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


hoogseizoen 2014
6
Wilden het stadje Charleville-Mézieres bekijken en kwamen op de camping terecht. De camping heeft vrij nieuwe sanitair gebouwen. De plekken zijn niet ruim en als het regent erg drassig. Wij vonden dat de camping zijn geld niet waard was. Het douchen moest gebeuren met bijna koud water. Ook informatie over de stad kreeg je niet automatisch maar moest je vragen. Kortom geen aanrader. Tevens rumoerig.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:6 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van dommerd
hoogseizoen vòòr 2014
8
Wij zijn in Juli 2008 bijna 3 weken op deze camping geweest en vonden het een fijne camping. De camping ligt tegen de stad aan, er is alleen een rivier tussen en die kan je vanaf de camping met een voetgangersbrug oversteken en je bent in de stad. Gelijk in het eerste straatje een bakker, want op de camping is geen brood 's morgens. Er zijn 2 grote sanitair gebouwen, die zijn netjes en de douches en warm water zijn gratis. Er is nog een klein sanitair gebouw, maar die is niet netjes, wordt veel door groepen gebruikt. Je kan kiezen tussen plaatsen in de zon of met schaduw, wel of geen elektra en er is een kraan tussen de plaatsen. Wij konden zelf een plaats kiezen, want ondanks het hoogseizoen was de camping lang niet vol. Je kan daar ook fijn fietsen, met een gewone fiets. Er is een prachtig fietspad langs de Maas. Een groot zwembad is er naast de camping, maar ik weet niet of die voor campinggasten gratis is. Naast de camping is ook een camperplaats voor meerdere campers. Er is ook nog een soort cafetaria, maar dat was niet zoveel bijzonders. In de stad mogelijkheden genoeg om te lunchen of te dineren.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Wilma Ligtermoet
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW