TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal Kerhillio

Camping Municipal Kerhillio
Kerhillio
56410  Erdeven
Morbihan
code: 108494
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (6 stemmen)
☆☆ meer dan 250 plaatsen


naseizoen 2015
7
De eerste week van september in 2015 was ik op deze camping, het was er niet druk meer. Het hoogseizoen was duidelijk voorbij, toch lag ik iedere nacht wakker van de herrie. Naast de camping is een beachbar die het nodig vind dat de hele camping van de muziek geniet, laat in de nacht denk je te kunnen slapen maar dan lopen groepen jongeren over de camping hard te zingen en te lachen en sommige roepen om drank omdat de beachbar dicht is gegaan.

De lokatie van de camping is mooi, je loopt zo over de duinen naar het strand. Er zijn tot bijna geen schaduwplekken op deze camping dus zorg zelf voor schaduw, parasol, voortent, enz.

Er is weinig tot geen toezicht op de camping, iedereen kan vanaf het strand de camping op lopen, s'nachts mag je niet autorijden op de camping maar het gebeurd toch. De beheerder en zijn personeel doen weinig aan misstanden. Honden rennen los rond!

Het is een camping op een mooie lokatie en het sanitair is netjes, jammer dat er zo weinig toezicht is. Bovenstaande verhaal met mijn geklaag was niet nodig geweest als men optrad tegen overlast.

ligging:9 sanitair:8 sfeer:5 rust:4
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Moccar
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW