TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal l'Oree de la Reine

Camping Municipal l'Oree de la Reine
54470  Mandres-Aux-Quatre-Tours
Meurthe-et-Moselle
code: 110812
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.9/5 (13 stemmen)
☆☆ 25 tot 50 plaatsen april .. oktober


voorseizoen 2021
9
Heerlijke rustige camping met mooi uitzicht en met leuke uitstapjes in de buurt.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Pim vd toorn
hoogseizoen 2020
8
Ongelooflijk, het is hier 's nachts dood en dood stil. Dit is geen camperen, maar een savanne-survival!! Vooraan mooie plaatsen onder de bomen, verderop groot open veld met ongelooflijke vergezichten. Slechts 4 elektriekpalen. Sanitair Bloc is verouderd maar onderhouden, en veel aan gerepareerd. De douches zien er niet uit, ouderwetse bruine tegeltjes, maar alles is brandschoon en tot mijn verbazing heerlijk gedouched onder een geweldige straal! Chemisch toilet is er niet, moet je door een gewoon toilet spoelen, de tank uitspoelen ging met een tuinslang waarmee ik ook mijn auto gewassen heb. De baas komt elke dag om 18:00u, en doet geweldig zijn best in Duits en Engels, hij zuchtte opgelucht toen ik hem in het Frans aansprak. Op zijn drukst stonden hier 10 tenten. We betaalden 18,90€ voor 4 personen en een tent. Waar vind je dat nog?

ligging:7 sanitair:6 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van joostvdw
naseizoen 2018
9
Het blijft een van de fijnste campings van Frankrijk. In 2018 weer 2x een paar dagen geweest en bijna alles is nog hetzelfde. Alleen het dorpswinkeltje lijkt verdwenen.
De prijs is inmiddels 14 euro per nacht, inclusief elektra en de hond is nog steeds gratis. Als de studente niet kan komt de burgemeester zelf om af te rekenen. Er is zelfs wifi, maar op het grote veld is die niet goed bereikbaar. Tewijl je daar toch het allermooiste staat. Het uitzicht blijft prachtig en je kunt er zo vanaf om te wandelen.
Ook blijkt deze omgeving een verzamelplaats te zijn voor kraanvogels, voordat ze gaan emigreren in oktober. Mooi om te zien. We verheugen ons al op de volgende vakantie daar.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van RienK
voorseizoen 2015
8
Juni 2016 Het grote veld is inmiddels afgesloten.
Prima camping voor rustzoekers. Heerlijke schaduwrijke plekken, maar met nat weer zakken zware caravans en Campers weg in de kleigrond. Meer een camping voor tentkampeerders en vouwwagens.
Oude, maar schoon sanitair met wc papier. Zwaluwen nestelen in de wc maar ook dat heeft ook weer zijn charme.
Voor de grotere boodschappen afhankelijk van auto of niet bang zijn voor een flinke fietstocht. Volop wandelmogelijkheden.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Dyane6
naseizoen vòòr 2014
8
in mei 2013 was de camping gesloten, misschien is hij later nog open gegaan.
Voor de zekerheid maar even naar de marie gebeld nu en hij is weer open (23 mei 2014).

ligging:9 sanitair:6 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van AsB
voorseizoen vòòr 2014
8
Fijne, rustige gemeentecamping met enkele plaatsen tussen de bomen en veel plaatsen op het open veld met een prachtig uitzicht. Je staat hier echt in een bloemenweide. Natuurgebied achter de camping, wegen lopen dood voor auto's, dus geen doorgaand verkeer langs de camping, wel mooi om te fietsen en te wandelen.
Ook in augustus 2010 was het hier rustig. Eenvoudig, maar schoon sanitair met gratis warme douche en toiletpapier op de wc.
Korting wanneer je 3 nachten of langer blijft (2pers+caravan+auto+elektra 9,15euro), hond gratis en zo wandelen vanaf de camping (geen hekken).
In het dorpje brood (en een paar kleine dingetjes) te koop tussen 7.30 en 9.30 en tussen 17.00 en 19.00uur. Verder naar Commercy (17km).
Aanrader voor rustzoekers. Helaas vanaf eind september al dicht (2011).


ligging:9 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van AsB
MIJN REVIEW