TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping les Belles Rives

Camping les Belles Rives
24370  Cazoules
Dordogne
code: 105356
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ zwembad100 tot 250 plaatsen wifi 's morgens vers brood afhaalmaaltijden


Natuurlijk bij de camping in Cazoulès ! Deze camping in de vallei van de Dordogne verwelkomt u in één van de mooiste regio\'s van Frankrijk en vlakbij de mooie natuur en de culturele trekpleisters.
U gaat hier zeker genieten ! Een warm welkom, gezelligheid, nieuwe dingen ontdekken, een goede service, natuur en wellness en vele activiteiten.

naseizoen vòòr 2014
8
Sinds eind jaren 70 komen wij hier om de 2 of 3 jaar voor minstens week. Vlak bij Souillac een niet zo grote en goedverzorgde municipal met een mooi uitzicht over de Dordogne. Heeft wel ruime plaatsen met half schaduw. Het zwembad is ook royaal van afmetingen, maar er wordt minstens zoveel in de ter plaatse veilige rivier gezwommen. Ruimte om een balletje te trappen is er voldoende op het naast de camping gelegen voetbalveld. Voor de kleintjes zijn er enige speeltoestellen en natuurlijk ontbreekt de betonnen pingpongtafel niet. De levensmiddelenkiosk is er voor vergeten boodschappen, maar echt inkopen doe je in de supermarkt in Souillac op 5,5 km. Soms wordt er iets bijzonders georganiseerd zoals een voetbalwedstrijd of een mosselavond met dansen en vuurwerk na. Net als 15 augustus (Maria Hemelvaart) worden deze feesten gezamenlijk met de dorpsbewoners uitbundig geviert. Er komen vrij veel Nederlanders, maar het is niet zo'n Nederlandse enclave als sommige campings daar in de buurt. Behalve de kanotochten wordt er een beetje aan animatie gedaan. Heb niet meegemaakt dat de jeugd zich er verveelde. Het sanitair scoort wat betreft aantallen en netheid ruim voldoende. Wat voor sommige mensen ook belangrijk is: de camping is plezierig geprijst.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Texel
MIJN REVIEW