TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal la Chênaie

Camping Municipal la Chênaie
Allée de la Chênaie
F-02000  Laon
Aisne
code: 110209
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.9/5 (13 stemmen)
☆☆ zwemmeer2 tot 5 ha 25 tot 50 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 1 mei .. 30 september centrum 2.0 km Utrecht 401 km 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


In de schaduw van de grote eikenbomen en niet ver van een mooi visvijvertje geniet je op Camping La Chenaie van de directe toegang tot de middeleeuwse stad Laon. Profiteer van de rust en kalmte van de camping tijdens je ontspannen en welverdiende verblijf op de camping! Boek vandaag nog jouw vakantie.

voorseizoen 2018
8
Prima camping alles opgeknapt klein zwembad wat overdekt kan worden.

ligging:7 sanitair:8 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Johann
hoogseizoen vòòr 2014
6
Mijn man en ik waren ook in Laon voor een overnachting,en wel in augustus.Wat een smeerbende,we hebben in de loop der jaren daar regelmatig een overnachting gehad,en toen was het het altijd schoon!Maar nu, onverzorgd, hoge heggen,en het sanitair was walgelijk, zomin mogelijk de boel aanraken.Pluspunt was er de volgende dag,het brood, dat was erg lekker. Dit was dus de laatste keer!

ligging:8 sanitair:4 sfeer:5 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van sonja
hoogseizoen vòòr 2014
6
We hebben hier al vaak voor een overnachting gestaan maar de laatste keer dat wij hier overnachten is ook meteen de laatste.Het sanitair was ontzettend vuil!De tegelmuren waren zwart van de schimmel en op de vloer lag van alles.Het gebouw werd ook niet schoongemaakt.Dus geen aanrader.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:5 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van W.Vinke
hoogseizoen vòòr 2014
9
1 overnachting gehad op deze camping. Keurig sanitair, ruime plaatsen. Klein speeltuintje voor de kleinsten. Mooi gelegen tussen de bomen en naast een visvijver waar je ook mooi kunt wandelen.ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Bianca
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW