TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal la Passerelle

Camping Municipal la Passerelle
Route des Lacs
40170  Saint-Julien-en-Born
Landes
code: 105015
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ zwembad op 4.0 kmzee op 8.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 1 mei .. 30 september centrum 1.0 km supermarkt 0.5 km hoogte 20 m prijsklasse goedkoop voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


hoogseizoen vòòr 2014
7
De camping is netjes, de voorzieningen zijn in goede staat en goed onderhouden. Warm water op drukke momenten te weinig capaciteit, waardoor douchen/afwassen niet echt leuk meer is. Het personeel was heel aardig en behulpzaam. Heel handig is de gratis (!) bus ("Navette") van de camping naar het strand en terug. Die rijdt zo'n beetje elk uur.

Dicht bij de ingang staan bleek geen aanrader. Zowel verkeersgeluid voor de doorgaande weg, als dat van campinggasten die na sluitingstijd hun auto's bij de parkeerplaats aan de ingang parkeren. Veel geluidsoverlast (motor, stemmen, autoportieren).

Het middendeel v.d. is stuk rustiger, maar kaal, groot veld. Niet echt gezellig. Volgens een vaste klant (fransman) zijn enkele jaren geleden alle grote bomen in een storm gesneuveld. De jonge aanplant stelt nog niet veel voor.

Achterin op de camping weer een heel ander beeld. Daar staan veel bomen, maar zijn de voorzieningen nul. (geen weg-loop-verlichting, water, wc of electra). Het sanitairgebouw is dan zo'n 200-300 m lopen. Maar daar is dan het wel weer heel rustig!

De wandelmogelijkheden zijn prima. Via de achterzijde sta je meteen in de bossen/velden, met voldoende routes o.a. via enkele riviertjes. Mooi.

Voor elk wat wils.


ligging:7 sanitair:7 sfeer:8 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Ton Arends
MIJN REVIEW