TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal Le Barrage

Camping Municipal Le Barrage
71350  Charnay-les-Chalon
Saône-et-Loire
code: 106141
MIJN REVIEWKAART
Waardeer deze camping
Score: 1.6/5 (8 stemmen)
100 tot 250 plaatsen


hoogseizoen 2021
6
Eens en nooit meer!

ligging:5 sanitair:5 sfeer:5 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Franka de Haan
hoogseizoen 2021
9
We hebben een top ervaring gehad. De nieuwe eigenaar is een hele aardige man. Elke dag werden er leuke buiten activiteiten georganiseerd en was er 's avonds de mogelijk om mee te eten. Twee keer per week werd er een knutselochtend georganiseerd. Het is een kleine camping waardoor je snel contact hebt met iedereen en er hangt een gezellige sfeer. Het is back to basic en als je hier op instelt dan heb je een gezellige tijd. In de omgeving staan prachtige zonnebloem en graan velden. Mooi om foto's te maken. Op 1,5 uur rijden ben je in de bergen bij de grens van Zwitserland.

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van pie
hoogseizoen 2021
9
Zeer nette camping, niet groot maar wel netjes en gezellig. De Nederlandse beheerders, Joost en Kimberly, doen er alles aan om het de gasten naar wens te maken.

Ontvangst is in een sfeervolle tent in het midden van de camping. Daar kun je overdag en s'avonds gezellig zamen komen en spelletjes spelen of wat drinken. Hier kun je ook brood voor ontbijt bestellen en je opgeven voor activiteiten die er dagelijks zijn, zoals kano varen, suppen, steppen, bbq, bingo enz... of fietsen huren. Daarnaast kun je advies vragen over waar je heen kunt gaan in de omgeving.

Het sanitair is recent en netjes, wordt meerdere malen per dag schoon gemaakt. Het zwembad is een groot Intex bad en is zeer netjes!

De locatie is rustig, achteraf en ca. 10 minuten rijden van winkels, restaurants en een pomp.

In de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor de hengelsport en kun je gemakkelijk kostenloos je bootje te water laten.

Deze camping is een absolute aanrader!
ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van van Eekeren
hoogseizoen 2021
9
Een keurige camping met goede (Nederlandse) beheerders, die er alles aan doen om het gasten naar wens te maken.
De camping is voorzien van recent en schoon sanitair. Daarnaast is een ruim zwembad. Er worden diverse activiteiten aangeboden waaronder kanovaren, suppen, bbq'en, bingo enz...

In het midden van de camping is een tent aanwezig met muziek, bordspellen, tafeltennis en s'avonds een kampvuur (hangt wel van het weer af).
De camping ligt in een rustige omgeving en je hoort wat gekabbel van het water bij de stuwdam. Winkels en restaurants zijn ca. 10 minuten van de camping af (met de auto) en daarbij een goedkope pomp.
De rustige omgeving was voor ons een uitkomst maar dit kan voor anderen anders ervaren worden.

Wil je naar een plaats toe om te bezichtigen of een dagje weg, dan is dit minimaal 30 minuten rijden vanaf de camping maar dan kun je wel genieten van de mooie omgeving.
Wil je gaan vissen, dan heb je hele mooie plekken op 1 of 2 km afstand. Een boot kun je te water laten.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van R van Eekeren
hoogseizoen 2021
9
Heerlijke basic camping waar alles wat nodig is ook is, van verse broodjes in de ochtend, tot gezellige en vooral lekkere eetavonden, diverse activiteiten overdag en savonds.
We hebben zeer genoten!!
Elke ochtend wordt het sanitair schoongemaakt, helaas zaten wij in een week met varkens, mensen ruim je eigen zooi op en laat het achter zoals je thuis ook zou doen!


ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Milou
hoogseizoen 2019
5
Een verschrikkelijke camping ...

ligging:4 sanitair:4 sfeer:4 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Joost Vollenbroek
MIJN REVIEW