TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal le Grillon

Camping Municipal le Grillon
Place de L’eglise
34190  Montoulieu
Hérault
code: 102814
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ zwembadzwemmeer op 5.0 kmrivier op 5.0 kmzee op 50.0 km25 tot 50 plaatsen hoogte 180 m prijsklasse gemiddeld restaurant afhaalmaaltijden animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


ROUTE
situe entre st bauzille du putois et st hippolyte du fort sur la D108 a 45 KM de Montpellier en direction Ganges

naseizoen 2015
7
Wij stonden begin september op deze camping. De beheerder is bij ons niet erg klantgericht overgekomen. Een muntje voor de wasmachine werd 's morgens niet gegeven omdat hij "niet werkte". 's Middags was het geven van een muntje in 2 tellen gedaan. Sanitair wordt niet al te vaak (lees niet) schoongemaakt. Een gedeelte van het sanitair was al wel afgesloten. Camping zier er ook onverzorgd uit. Veel vuil op de paden. Beheerder heeft alle tijd om hier iets aan te doen want hij doet verder de hele dag niets.
Omgeving is best interessant. De grotten van Demoiselles zijn bijna om de hoek. Verder ook leuke middeleeuwse dorpjes in de omgeving.
Voor een kort verblijf en/of doortrek is deze camping wel geschikt.
Op het hooggelegen deel zijn plaatsen met schaduw en zon. Daar zijn ook de huisjes geplaatst. Op het lager gelegen deel zijn voornamelijk zonnige plaatsen. Buiten een restaurantje (naast de camping) is er in het dorp niets te doen. Inkopen kan in de grotere stadjes in de omgeving gedaan worden. Daar zijn dan natuurlijk ook meer eetgelegenheden.
Verder hebben wij wel genoten van de rust in deze tijd van het seizoen.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Martin Faber
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW