TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal Lorette

Camping Municipal Lorette
Lorette
26160  Le Poet-Laval
Drôme
code: 100369
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 1/5 (1 stemmen)
☆☆ zwembad50 tot 100 plaatsen mei .. september


hoogseizoen vòòr 2014
8
in 2007 3 weken verbleven op deze camping. Het is is een leuke sfeervolle camping. Verschillende nationaliteiten maakt het erg gezellig. Het is een nette en rustige camping. Personeel erg behulpzaam. Voor een gezin met kinderen die niet veel eisen is deze een vrij goedkope camping erg geschikt voor een lang verblijf. Wij zijn van plan dit jaar wederom naar deze camping af te reizen.

ligging:8 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van fam. boersma
naseizoen vòòr 2014
8
We hebben 3 nachten op deze camping gestaan. Het is een mooie camping die eenvoudig van opzet is. De plaatsen zijn zeer ruim en het betreffen mooie grasvelden. Daarnaast is de camping voorzien van een mooi zwembad.
Het sanitair wordt 2 keer per dag schoongemaakt. Nadeel wel is dat de ochtendploeg pas na 8 uur ging schoonmaken. Het aantal wc's en douches is beperkt wanneer de camping vol zou zijn.
Er is een broodjesservice aanwezig, de lokale bakker rijdt 's ochtends langs.
In de omgeving zijn er voldoende leuke dorpen om te bezoeken. Je kunt er prima wandelen en fietsen. Wanneer je houdt van rust en eenvoud en geen camping met allerlei animatieprogramma's wenst, dan is dit een aanrader.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Astrid en Peter
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW