TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal Pierre de Coubertin

Camping Municipal Pierre de Coubertin
23, Rue Landau
F-68150  Ribeauvillé
Haut-Rhin
code: 65627
MIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆☆ ANWB ACSI 2 tot 5 ha meer dan 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 maart .. 15 november wifi centrum 1.0 km supermarkt 0.5 km Utrecht 622 km hoogte 250 m 's morgens vers brood campingwinkel voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 2 Ampère of meer


voorseizoen 2018
8
Mooie ruime plaatsen op gras. Sanitair schoon en ruim maar gedateerd. Bij koud weer wordt het verwarmd en kan dan afgesloten worden. Kleine speelplaats voor kinderen. Voor wat grotere kinderen is er niet veel te doen. Meer een camping voor senioren, Lekker rustig. Op 5 min. fietsen een grote supermarkt. Het dorpje is erg gezellig en mooi, wel toeristisch. Je loopt er in +/- 20 min. naar toe. Op de camping kan je alleen s'ochtens brood kopen, verder geen echte winkel. Al met al een prima camping.


ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan
hoogseizoen vòòr 2014
8
Propere camping. Vlot onthaal en inchecken.
De camping is heel goed gelegen op wandelafstand van het mooie dorpje Ribeauvillé. Sanitair is goed onderhouden, misschien wat verouderd maar dit is zeker geen minpunt.
Wij waren op camping met een tiener van 14 jaar en op deze camping is voor die leeftijd absoluut niets te doen. Een bar zou al veel sfeer brengen op deze camping. De eigenaars probeerden wat sfeer te brengen met een optreden van een plaatselijke muziekkapelle. Spijtig genoeg was de gemiddelde leeftijd van de muzikanten te hoog om nog kwaliteit te brengen.
Normaal reizen wij zuidwaarts en vinden wij campings overvol met Nederlanders. Niets van op deze camping maar de Nederlanders waren hier vervangen door Denen. Ook niet onmiddellijk de Europeanen waar je veel contact zal mee hebben. Het zal er wel voor iets tussen zitten dat ze in hun eigen taal ontvangen worden aan het onthaal. Herken ik hier weer niet de Nederlanders?
Het enige spannende wat je kan meemaken op deze camping is het bezoek van een paar ooievaars die wat eten komen stelen, als je dit al spannend kunt noemen.
Elzas, alhoewel heel mooi, is naar onze mening een bestemming voor fietsers en senioren.
Volgend jaar gaan wij alvast opnieuw zuidwaarts.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:5 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Leroy
naseizoen vòòr 2014
8
Wij hadden de indruk dat het voor **** ietsjes meer mocht zijn. Daarom wellicht ook de prijs die in vergelijking met andere meer in het zuiden gelegen campings gewoon laag te noemen is. Maar het blijft natuurlijk een mooie camping. Met naseizoensverschijnselen (het was november) wanneer een en ander wordt uitgeschakeld, afgesloten, enz...ligging:9 sanitair:8 sfeer:7 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Darven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW