TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal Saint Pierre

Camping Municipal Saint Pierre
Saint Pierre
71260  Lugny
Saône-et-Loire
code: 106163
MIJN REVIEWMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆ zwembad op 8.0 kmzwemmeer op 20.0 kmrivierzeekleiner dan 2 ha minder dan 25 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 1 mei .. 30 september centrum 0.3 km supermarkt 20.0 km hoogte 250 m prijsklasse goedkoop huisdieren toegestaan


CAMPING DE 20 PLACES OMBRAGE ET CALME. VUE PANORAMIQUE SUR LA PLAINE DE LA BRESSE, LES MONTAGNES DU JURA ET LES ALPES. 60 KMS DE CHEMINS DE RANDONNEE PEDESTRES. BALADE A BICYCLETTE ET VTT. VISITE DES VILLES DE CLUNY, MACON ET TOURNUS (20 KMS). PECHE POSSIBLE. TOURNUS, CLUNY, MACON. EGLISES ROMANES

VUE PANORAMIQUE SUR LES MONTAGNES DU
JURA ET DES ALPES

ROUTE
INDIQUE DANS LE VILLAGE.

naseizoen 2014
8
Dit is nu zo'n typisch eenvoudig maar heerlijk gelegen Frans plattelandscampinkje. Sanitair oud, maar kraakhelder. Fantastisch voor een paar dagen in een mooie omgeving of als doorreiscamping naar het zuiden (maar een paar kilometer vanaf de snelweg).

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Henk en Ingrid
voorseizoen vòòr 2012
8
We zochten een camping ongeveer halverwege Elzas en Auvergne. In de FFCC-gids stond dat er een restaurant was en dat leek ons wel wat.
Camping is bereikbaar over een behoorlijk steil smal weggetje. Kleine maar met alleraardigste plekjes voor mijn tentje. Na het opzetten van de tent even naar het restaurant maar, sh*t, die was gesloten op maandagavond. De gardienne kwam even later langs en die zei dat het laatste restaurant in het dorp vorig jaar zijn poorten gesloten had. Dat zit je dan!! Koelkast leegschrapen en van allerlei restjes een eenvoudige doch voedzame maaltijd klaargemaakt.
Campinkje ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht over de wijnvelden van de Maconnais.
Het sanitair ligt aan de achterkant van het restaurant en ziet er goed onderhouden uit.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Iersel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW