TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal

Camping Municipal
88630  Domremy-la-Pucelle
Vosges
code: 66559
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
25 tot 50 plaatsen


Een eenvoudige camping. Schoon sanitair. En vooral niet druk. Fijne camping voor een overnachting. We slaan deze camping maar zelden over als we onderweg zijn. De camping is open van af 1 Juni.
De sluitingsdatum weet ik niet.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Leuke camping voor doorreis of een paar dagen.
Ligt in geboortedorp van Jeanne d Arc. Geboortehuis en doopkerkje zijn te bezichtigen alsmede de Basiliek met het leven van Jeanne d Arc uitgebeeld in een 10 tal grote schilderwerken. Naast de Basiliek hun je goed eten op het terras van het hotel met magnifiek uitzicht over het weidse dal waar Jeanne d Arc als kind speelde.
Prijs van de camping is in 2012 meer dan verdubbeld tot ruim 15 euro. Hierdoor is een slechte prijs / kwaliteit verhouding ontstaan.
Zeer eenvoudig doch schoon sanitair. Heerlijk rustig slapen met gezellig kerkklokje die eens in het uur vriendelijk luid. Op de camping staan doorgaans hoogstens 5 passanten.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van peter boersma
hoogseizoen vòòr 2014
8
Heerlijk campinkje voor de rustzoeker voor enkele dagen. Mooie Basiliek ten zuiden van het typisch Frans dorpje aan de Maas met daarin14 grote wandschilderijen over het leven Jeanne d" Arc. Naast de Basiliek staat een hotel met een terras met vandaar uitzicht over een mooi dal. Ook geboortehuis en doopkerkje van Jeanne d" Arc staan in het dorp. Camping eenvoudig maar goed. Vriendelijke beheerder.

ligging:9 sanitair:6 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Piet
MIJN REVIEW