TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Municipal

Camping Municipal
Le Port
F-01140  Thoissey
Ain
code: 100651
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.3/5 (3 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembadwaterglijbaanrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen 10% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 1 oktober wifi safaritent bijzonder verblijf centrum 0.5 km supermarkt 0.8 km Utrecht 856 km hoogte 175 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque, CampingCard ACSI 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De camping ligt zeer gunstig en rustig op 4 km van de N6 die parallel loopt aan de Route de Soleil de A6 Afslag 29 bij Macon of 30 bij Belleville nemen.
Hierdoor is de camping zeer geschikt als overnachtingscamping maar ook voor een langer verblijf.
Er zijn 3 verwarmde zwembaden met een waterglijbaan en een zonneweide en de ligging is direct aan de rivier de SaƓne met een eigen haven en de mogelijkheid om een eigen boot vanaf de trailer te water te laten.
Er wordt veel gevist op de rivier.
Thoissey ligt centraal tegenover het Beaujolais gebied met prachtige ( bewaar ) wijnen en korte uitstapjes tot 60 km laten al veel van de omgeving zien. Het landschap varieert van vlak tot heuvelachtig en heeft ook fietsers veel te bieden. ( te huur op de camping )
Stedenliefhebbers zullen zeker genieten van al het verrassends wat Lyon ( 40 km ) te bieden heeft en bloemenliefhebbers zullen zich een dag kunnen vermaken in Chatillon ( 20 km ).
De camping is voorzien van een nieuw sanitairgebouw op zonne energie en een snackbar met terras met uitzicht over de rivier en passerende schepen en het zwembad. Op de receptie wordt Nederlands gesproken en er is veel informatie ( ook over wijn ) in het Nederlands.