TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Origan Village

Camping Origan Village
Combe
F-06260  Puget-Théniers
Alpes-Maritimes
code: 101707
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.7/5 (3 stemmen)
☆☆☆ naturisten ANWB Camping Qualité zwembadwaterglijbaanrivierzee op 30.0 kmgroter dan 10 ha 50 tot 100 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 18 april .. 4 oktober wifi centrum 2.0 km supermarkt 3.0 km Utrecht 1250 km hoogte 500 m korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


De \'Origan\' is een naturistenvakantieoord, gelegen op een zuidhelling temidden van een weelderige vegetatie. Het leven op de camping speelt zich af rond het Provençaalse restaurant, het verwarmde zwembad, de jacuzzi, de sauna, in een familiare sfeer. Het is een ideaal vakantiedorp om tot rust te komen en om een maximaal aantal buitenactiviteiten te doen.

hoogseizoen vòòr 2014
6
Dit jaar wilden onze kinderen graag een zwembad met glijbaan zodat onze keuze op Origan-village was gevallen. Helaas, het bad ijskoud en de glijbaan beperkt in gebruik om de overlast te beperken. Aan overlast echter geen gebrek, ondanks een fraai reglement, stilte na 22.30 uur was het voor de bar heel normaal om tot 02.00 de camping wakker te houden. Een andere tegenvaller was het ontbreken van de animatie door gebrek aan personeel. De camping op zich ziet er redelijk uit evenals het sanitair maar ook onze indruk is vergane glorie. Het personeel, uitzonderingen daargelaten is ongeïnteresseerd en de prijs kwaliteit van het restaurant ver beneden peil. Restaurants in het nabij gelegen Puget-Theniers of Entreveaux zijn daarentegen aan te bevelen en veel goedkoper! Ondanks de tegenvallers toch een leuke vakantie gehad maar vinden de camping mede dankzij het winkeltje met goedbedoelde kinky rommel niet geschikt voor kinderen.

ligging:7 sanitair:7 sfeer:5 rust:5
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Fam.Bouwmeester
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW