TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Oxygène

Camping Oxygène
Les Choibrands - Villedieu
F-04210  Valensole
Alpes-de-Haute-Provence
code: 101525
MIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 3.3/5 (4 stemmen)
☆☆☆ ACSI Camping Qualité zwembadrivier op 0.5 km2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 april .. september centrum 8.0 km Utrecht 1192 km 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


hoogseizoen vòòr 2014
8
Nette en zeer schone camping met heerlijk zwembad (aan het begin is er een brede trap en daarna is het overal ca. 1.50 m diep / normale zwembroek voor jongens is verplicht, boxer mag niet!) op rustige locatie.
De eigenaars organiseren voor de kinderen zwemavonden, sportavond (fitness en fietsparcours op camping met eigen fiets). Gezellige sfeer. Nederlanders zijn er wel maar niet overdreven veel.
Er is een jeu de boulle baan, klein speeltuintje en een terras waar de jeugd ook zonder consumptie te gebruiken kan kaarten of een ander (zelf meegenomen) spelletje kan doen met vrienden.

Tevens is er patat verkrijgbaar (wel van te voren tijdstip afspreken voor 's avonds) en er is 1x in de week iemand die pizza's komt bakken.

Vanaf de camping zijn verschillende uitstapjes goed te doen (lavendelvelden, gorges du Verdon, Lac de Crois), het is gewoon een hele mooie omgeving.

Wij (met 2 jongens van 12 en 6 jaar) vonden het er heerlijk en de kinderen hebben zich goed vermaakt met vriendjes.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Monique de Wit
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW