TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Parc du Val de l'Eyre

Camping Parc du Val de l'Eyre
8, Route du Minoy
F-33770  Salles
Gironde
code: 64476
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (3 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI zwembadzwemmeerriviergroter dan 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 maart .. november centrum 0.2 km supermarkt 0.1 km Utrecht 1103 km hoogte 42 m restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


naseizoen 2019
7
Bezocht september 2019. Camping met voorzieningen zoals restaurant en zwembad maar die waren al gesloten. Blijkbaar zijn de toegekende sterren daarop gebaseerd want verder is de camping erg matig. Maakt overal een sleetse en afgeleefde indruk. Sanitair sober maar wel redelijk schoon. Veel stacaravans waarvan een deel semi permanent lijkt te worden bewoond.

ligging:8 sanitair:6 sfeer:5 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Gert
voorseizoen vòòr 2014
5
De woensdag NA Pinksteren komen we na een lange fietstocht op deze camping. We kregen een goede plek voor de tent en wilden ons daarna gaan douchen. Ik heb nog nooit zo'n smerige bende meegemaakt in het sanitairgebouw. Het bleek dat er na de Pinksteren niets meer was schoongemaakt ! Hoe bestaat dit.
Twee stagiaires bij de receptie zeiden niet verantwoordelijk te zijn. OK. bel dan je baas maar. De baas zit op een andere camping en vind die ook belangrijker. De stagiair wil dan wel schoonmaken, hij schaamt zich er diep voor. Over een uurtje is het schoon.
Niet dus, er is wel een schoonmaakster geweest die een toilet heeft schoongemaakt. de douches heeft ze geen tijd voor, ze had haar uren er voor die dag al op zitten ! De mobilhomes hebben n.l. voorrang.
Een ANWB gecontroleerde camping, maar blijkbaar toevallig eventjes netjes. Voor mij mag deze camping definitief uit de lijst gehaald worden.
Wel veel geld betalen voor drie sterren maar de meest eenvoudige municipal die we hebben gehad zag er vele malen schoner uit.

Ik kan voor de punten minimaal maar een 4 invoeren terwijl dit een 0 (NUL) zou moeten zijn.

ligging:7 sanitair:4 sfeer:4 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van hans stalpers
voorseizoen vòòr 2014
7
Het is een leuke, maar een beetje een verwaarloosde camping.
De stroompunten zien er oud en vervallen uit, maar werken nog wel goed.
De eigenaar(?) is erg aardig.
De supermarkt is aan de overkant van de camping en dat is erg handig.
In het dorp zitten 3 bakkerijen, dus brood is er ook voldoende te krijgen.
Wij waren in het voorseizoen en het restaurant was nog niet open.
Wil je een luxe camping, dan ben je hier niet op de juiste plek, maar wil je een gezellige, rommelig plekje, dan voel je je hier snel thuis.

ligging:7 sanitair:6 sfeer:7 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Truus Klein
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW