TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Pegomas

Camping Pegomas
3, Avenue Jean Moulin
F-13210  Saint-Rémy-de-Provence
Bouches-du-Rhône
code: 66271
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 3/5 (2 stemmen)
☆☆☆ ANWB ADAC Camping Qualité zwembadrivier op 15.0 kmzee op 70.0 kmkleiner dan 2 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 18 maart .. 19 oktober 2-assige caravans niet toegelaten wifi terrein mobilhome/stacaravan bijzonder verblijf centrum 0.3 km supermarkt 1.0 km Utrecht 1133 km hoogte 60 m prijsklasse gemiddeld korting Camping Key Europe 's morgens vers brood afhaalmaaltijden voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Een middelgrote camping op loopafstand van het historisch centrum van Saint-Rémy de Provence. Voor een RUSTIGE vakantie in de BUITENLUCHT, in het hart van de PROVENCE Geopend van 20 maart tot 21 oktober 2017 VERHUUR VAN STACARAVANS EN KANT-EN-KLARE TENTEN per week en per nacht VLAKKE, SCHADUWRIJKE EN AFGEBAKENDE STANDPLAATSEN voor tenten, caravans en campers BAR / SPEELGELEGENHEID / ZWEMBAD / BARBECUE / WIFI De gezellige sfeer trekt vanaf het begin van het seizoen gasten uit alle landen aan.

De 110 gemakkelijk toegankelijke plaatsten zijn vlak, afgebakend en variëren van schaduwrijk tot zonnig.
Onze camping is bij onze gasten geliefd vanwege haar middelgrote omvang, de rust en het op loopafstand gelegen historisch centrum van Saint Rémy de Provence.
De afmetingen van de standplaatsen variëren van 80 tot 110 m², met een gemiddelde van 100 m². De plaatsen worden van elkaar gescheiden door heggen. Er staan mediterrane bomen en struiken op de camping, die gewend zijn aan het zuidelijke klimaat en dus bestand zijn tegen de zomerse droogte.
De standplaatsen zijn genummerd.

ROUTE
Camping Pegomas is ideaal gelegen vlakbij het centrum van Saint-Remy-de-Provence, Zuid-Frankrijk, in het hart van de Provence – zo geliefd door Vincent van Gogh, Nostradamus, Frederic Mistral en vele anderen…
Ontdek onze gastronomie, de producten uit de streek, de ambachten, de stijlvolle en trendy winkels in het centrum, de galeries, de schaduwrijke pleintjes en de talloze terrassen.
Saint-Remy-de-Provence,een klein stadje met 11.000 inwoners, is de hoofdstad van het Parc Naturel Régional des Alpilles en tevens het middelpunt van de Provençaalse levenskunst.
U kunt er zowel wandelend als per fiets als met de auto op uit. Ontdek de plekken die door Van Gogh zijn geschilderd evenals Glanum, onze opgegraven Keltisch-Romeinse stad. Woon onze traditionele feesten bij en neem deel aan de talrijke festivals gedurende het hele seizoen.

hoogseizoen 2021
7


ligging:9 sanitair:7 sfeer:6 rust:7
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van JanVanBekkum
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
22 april 2017
Hoogtepuntenin Saint-Remy die u eigenlijk niet mag missen:
• de Transhumance op 2de Pinksterdag Pinkstermaandag (als de herders met hun kuddes door het centrum trekken op weg naar hoger gelegen gebieden),
• het muziekfestival op 21 juni,
• het feest van de Drie-eenheid – ook in juni, het feest van la Galine begin juli,
• decreatieve markt elke dinsdagavond tijdens de zomer, ons nationale feest op 14 juli,
• het feest van de wijn en de ambachten tijdens het laatste weekend van juli,
• de Carreto Ramado op 15 augustus (de spectaculaire rondgang van de paarden uit de Camargue rond de stad),
• de feria, het jazzfestival halverwege september,
• de nationale monumentendag,
• onze religieuze feesten in de derde week van september,
• … de kunstenaarsroute,
• en de courses Camarguaises (de niet-bloedige variant van de traditionele stierengevechten) …
Kom genieten van de smaken en de kleuren van de grote Provençaalse markt op woensdagmorgen of de kleinere markt op zaterdagochtend vlak bij de kerk.


nieuws van cmpng66271