TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Peyrengues

Camping Peyrengues
Quartier Paradis
F-04360  Moustiers-Sainte-Marie
Alpes-de-Haute-Provence
code: 101620
MIJN REVIEWWEBSITEKAART
Waardeer deze camping
Score: 1/5 (4 stemmen)
natuur zwembadrivier25 tot 50 plaatsen 1 april .. 30 september centrum 3.0 km Utrecht 1281 km hoogte 550 m voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan


naseizoen vòòr 2014
8
Sinds de start van de campingactiviteiten omstreeks 1980 bijna jaarlijks met de tent bezocht in alle seizoenen, uitgezonderd de winter, met en zonder kleine en opgroeiende kinderen voor korte en langere perioden. Gelegen in (één van) de allermooiste regio('s) van Frankrijk. Geen enkele teleurstellende ervaring! Verblijf in de natuur op een volop in bedrijf zijnde boerderij. Prijzen zijn hierop afgestemd.
Rustig gelegen boerencamping met zéér beperkte voorzieningen. Is ook 's-nachts vrij toegankelijk. Hier kamperen is bewust kiezen voor minimalisatie: 3 toiletten, 3 douches en afwas-/wasmogelijkheden, dat laatste met de hand. Geen afgebakende of geëgaliseerde plaatsen. Voor tenten beperkte mogelijkheden door de ondergrond.
Winkels in de stadjes in de omgeving (Moustiers, Les Salles, Riez, Digne (voor de echt grote inkopen). Als de kersen rijp zijn mag er vrij geplukt worden, even vooraf vragen is wel zo netjes. Levensmiddelen zijn op de boerderij beperkt verkrijgbaar, niet goedkoper dan in de winkels.
Vriendelijke "bedrijfsvoering", taal alleen Frans. De moderniteit is aan de boerenfamilie voorbijgegaan. Dat maakt hen authentiek en goed benaderbaar. De boer zelf is altijd in voor een praatje.

Voor wie simpel en vrij wil kamperen in een overweldigende natuur- lijke omgeving, waar bijna altijd de zon schijnt, kan geen betere keus maken.


ligging:9 sanitair:6 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Siert Borgers
MIJN REVIEW