TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Pommiers Des Trois Pays

Camping Pommiers Des Trois Pays
62850  Licques
Pas-de-Calais
code: 65983
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 0/5 (0 stemmen)
☆☆☆ ACSI zwembad50 tot 100 plaatsen 25% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 wifi prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant afhaalmaaltijden animatie jeugd huisdieren toegestaan stroom 10 Ampère of meer


Kleine familiecamping met zwembad, speelzaal en een bar/restaurant. Hier vindt u chalets, stacaravans en een aantal standplaatsen waar u op kunt verblijven met een caravan of camper.

hoogseizoen vòòr 2014
8
Tweede en derde week augustus op de camping geweest.
We hadden een mooie ruime afgebakende plek. De meeste plaatsen op de camping zijn ongeveer 100m2, een aantal iets kleiner. Er is ook een open veld waarop langs de randen gecampeerd kan worden. Ook hier voldoende ruimte per plek.
Toen wij kwamen was de camping zo goed als vol, met op het grote veld een tweetal groepen met jeugd (kamp). We hebben hier geen directe (geluids)overlast van gehad. Wel merk je het erg goed bij het sanitair. Daar kan het dan erg druk zijn. Een beetje je tijd uitkiezen wanneer je gaat douchen ed scheelt. De eigenaar deed er alles aan om het netjes te houden. De toiletten werden meerdere keren schoon gemaakt. Het sanitair op zich is goed. Ook geen muntjes voor de douche nodig.
Veel kinderen op de camping die er een gezellige drukte van maakten, vaak tot laat in de avond. Voor serene rust dus niet naar deze camping.
De omgeving heeft ons zeer positief verrast. Erg heuvelachtige mooie omgeving. Een omgeving om naar terug te gaan, zeker gezien de afstand vanuit Nederland.

Plus:
afstand vanuit Nederland. Omgeving. Mooie afgebakende plekken. Verzorgd campingterrein.

Min:
Weinig sanitair bij volle camping (lees half juli - half augustus). Weinig speelmogelijkheid voor kleine kinderen tot 4 jaar.
Rust.

ligging:8 sanitair:8 sfeer:8 rust:6
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van St Laurens
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW