TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Port de Limeuil

Camping Port de Limeuil
24480  Alles-sur-Dordogne
Dordogne
code: 59471
BESCHIKBAARMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ zwembad50 tot 100 plaatsen mei .. september


Tegenover een van de mooiste dorpen van Frankrijk, daar waar de Dordogne en de Vézère samenkomen. Le Port de Limeuil verwelkomt u in een park van 7ha voor rust en comfort.

naseizoen 2020
8
Alles wat je wil. Rivier, zwembad, dorpje, lopen, fietsen. Zon en schaduw. Ruime plaatsen voor elk wat wils.

ligging:9 sanitair:7 sfeer:8 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van JelT
hoogseizoen vòòr 2014
9
Mooie Camping, aan de Rivier de Dordogne (Precies daar waar Vézère en Dordgne bij elkaar komen) bij het plaatsje Limeuil.
De camping heeft een klein afhaal restaurant, een bar en een kleine camping winkel. Elke morgen vers brood (ook bruin!). Op de camping fietsverhuur, kanoverhuur en kleine vertier. Tijdens de Tour de France 's middags etappe bekijken op TV in de bar, het blijft een gezellig vermaak!

Grote plaatsen, goed sanitair, veel groen en voldoende schaduw plekken. Ook "wild" camperen direct aan de rivier. Op die plekken geen electra etc. Bij voldoende laag water vallen strandjes in hoogseizoen droog. Hier 's avonds kampvuurtje stoken met uitzicht op plaats limeuil.

Ook verhuur van sta-caravans. Mooi, en ruim, en op mooie plekken. Niet te dicht op elkaar, en zeker niet in een kale opstelling zoals dat op andere campings nog al een s het geval is. Zeker een aanrader!

ligging:9 sanitair:8 sfeer:9 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Willem Holle
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW