TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Pré Bandaz

Camping Pré Bandaz
Chez Bandaz
74500  Saint-Paul-en-Chablais
Haute-Savoie
code: 64016
MIJN REVIEWFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.3/5 (3 stemmen)
natuur ANWB ADAC zwembad op 9.0 kmzwemmeer op 3.0 km2 tot 5 ha 50 tot 100 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 150 tot 200 m2 1 mei .. 30 september camping permanent gesloten centrum 0.6 km supermarkt 0.6 km hoogte 835 m prijsklasse goedkoop huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


IN FRANKRIJK , IN DE HAUTE-SAVOIE
Even boven het Meer van Genève vindt U
CAMPING DU PRE BANDAZ
Schitterend gelegen op een groot plateau dat aan de O., Z. en. W. zijde omringd is door mooie bergen terwijl aan de N zijde het Meer van Genève is te zien met daarachter de Jura.
Het achterland van St.Paul is schitterend en u kunt er buitengewoon mooie auto- en wandeltochten maken (Dent d’Oche , Cornettes de Bises…) en zelfs prachtige fietstochten over het plateau met verrassende uitzichten behoren tot de mogelijkheden . Verder zijn er enkele wijnkelders in de buurt die bezocht kunnen worden . De familie Burquier is altijd bereid met U plannen te maken en U van advies te dienen.
In Evian is een groot modern zwembad in het meer van Genéve en vlakbij St Paul is een schitterend Lac. Beunaz , dat geheel als zwemparadijs is ingericht!
De markt in Evian op dinsdag en vrijdag ochtend is beroemd!


Camping Voor Groen 4 Aren
Netwerk Onderdak van Frankrijk

ROUTE
HOE DE CAMPING TE BEREIKEN IS Vanaf Thonon les Bains: N5 richting Evian, bij rond-point richting Pays de Gavot, Steeds richting Pays de Gavot volgen, vervolgens Publier en dan Saint Paul Vlak voor Saint Paul rechts richting Vinzier. Dadelijk na het dorp ziet U links de camping liggen. Vanuit Evian: richting Abondance volgen of Bernex,en daarna Saint Paul.Wéér de weg naar Vinzier volgen die langs Saint Paul loopt.

Camping Pré Bandaz, Saint-Paul-en-Chablais, Haute-SavoieCamping Pré Bandaz, Saint-Paul-en-Chablais, Haute-Savoie