TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Pre-Fixe

Camping Pre-Fixe
Route de St-Gaudens
31420  Cassagnabere-Tournas
Haute-Garonne
code: 66425
RESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEMAILFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 4/5 (1 stemmen)
☆☆☆ ANWB ACSI ADAC zwembadkleiner dan 2 ha 25 tot 50 plaatsen 0% vaste plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 15 april .. 15 september centrum 0.5 km supermarkt 18.0 km hoogte 400 m prijsklasse gemiddeld 's morgens vers brood restaurant animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren niet toegestaan stroom 6 Ampère of meer


Wij heten u van harte welkom in een rustige en harmonieuze
omgeving, op 200 m van een dorpje bij de

Pyreneeën. Het terrein ligt in een vallei en is terrasvorming
aangelegd; veel heggen en struiken. Wij

organiseren artistieke en ambachtelijke activiteiten. Zowel
beginnelingen als meer gevorderden vinden hier

veel plezier in. Tafeltennis, jeu de boules, badminton, Bibliotheek

ROUTE
depuis toulouse A64 direction Tarbes, sortie 21 vers Aurignac, puis Cassagnabère D 635 (8 km d'Aurignac)

hoogseizoen 2019
9
Mooie rustige camping met ruime afgeschermde plekken. Voldoende en schoon sanitair. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Ook geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Een prachtige omgeving om te wandelen. Jammer dat er in Cassagnabere niet "iets meer" horeca te vinden is. Voor vertier buiten de camping moet je al snel een eindje rijden.

ligging:8 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van erikstarink
hoogseizoen vòòr 2014
9
Wij zijn dit jaar voor het tweede achtereenvolgende jaar naar deze camping geweest, en het is weer prima bevallen. We stonden er nu 10 nachten. Je krijgt hier bijna een soort van thuiskom-gevoel, zo hulpvaardig en vriendelijk zijn de eigenaren Jean-Michel en Janine. Jean-Michel heeft verschillende keer zijn tractor gebruikt om caravans of campers vlot of omhoog te trekken, tegen de helling van het kampeerterrein op. Verder weer twee keer gegeten op de camping, heerlijk genoten van de kookkunsten van Janine. Een aanrader is om eens een ontbijt te reserveren, ook heel handig op de ochtend van vertrek. Een groot deel van de plekken was niet bezet tijdens ons verblijf (half juli) en de gasten die er waren, bleven vaak maar 1 of 2 nachten. Het zou heel jammer zijn als deze prachtige camping het niet zou redden, dus kom deze camping eens uitproberen!

ligging:9 sanitair:9 sfeer:9 rust:9
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Blijleven
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW