TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Camping Prés du Verdon

Camping Prés du Verdon
Route du Camping
F-04500  Quinson
Alpes-de-Haute-Provence
code: 101517
MIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKKAART
Waardeer deze camping
Score: 2/5 (1 stemmen)
☆☆ ACSI zwembadzwemmeerrivier2 tot 5 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen kleiner dan 100 m2 10 april .. 13 september wifi supermarkt 0.2 km Utrecht 1264 km hoogte 380 m 's morgens vers brood campingwinkel afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


voorseizoen vòòr 2014
7
Eigenaardige camping.
Toen we bij de receptie binnenkwamen werden we meteen aangesproken in werkelijk perfect Engels. Op de plattegrond werd ons een gedeelte aangewezen waar we onze tent konden plaatsen. De rest van de camping van volgens de receptioniste te modderig en nat.
Dat moest ik uiteraard zien!! De camping was op te delen in 4 kwadranten. Het eerste waar wij stonden zag er redelijk verzorgd uit. Gras zag er goed uit en was niet al te lang.
Een tweede kwadrant zag er niet uit: wat magere sprietjes gras en een paar zielige tenten van VacanSoleil. Ze waren nog leeg maar ik benijd de mensen niet die daar in worden weggestopt.
Dan het modderige, natte gedeelte. Verschrikkelijk!! Kuilen, gaten, plassen, opgedroogde en natte modder met hier en daar een plukje gras.
En tenslotte het vierde stuk. Daar stonden keurig in een paar rijtjes een stel stacaravans. Het gras leek in die hoek wel op een Engels golfterrein.
Wie het snapt mag het zeggen.
In het midden van de camping stond een groot sanitairgebouw dat een grote opknapbeurt kreeg. Wat ervan klaar was zag er goed uit. We waren dus aangewezen op een kleiner sanitairgebouwtje. Een beetje aftands was het wel maar het werd goed schoongehouden. Als je warm water wilde had je veel (HEEL VEEL) geduld nodig. Maar uiteindelijk had je toch een warme douche.
Het grote voordeel van de camping was dat hij op loopafstand van het dorp lag. En dan de omgeving die niet te versmaden is.


ligging:8 sanitair:6 sfeer:7 rust:8
(4=erg slecht, 9=uitstekend)

review van Jan van Iersel
MIJN REVIEW ZOOVER REVIEW
Camping Prés du Verdon, Quinson, Alpes-de-Haute-ProvenceCamping Prés du Verdon, Quinson, Alpes-de-Haute-ProvenceCamping Prés du Verdon, Quinson, Alpes-de-Haute-ProvenceCamping Prés du Verdon, Quinson, Alpes-de-Haute-Provence