TERUG
FOTO'S SLUITEN
FOTO'S SLUITEN

Rcn Val de Cantobre

Rcn Val de Cantobre
Domaine de Vellas
F-12230  Nant
Aveyron
code: 65238
BESCHIKBAARRESERV. ANWBMIJN REVIEWWEBSITEFACEBOOKFLYERKAART
Waardeer deze camping
Score: 2.8/5 (12 stemmen)
☆☆☆☆☆ ANWB ACSI ADAC Camping Qualité NL eigenaar zwembadwaterglijbaanzwemmeer op 25.0 kmrivier5 tot 10 ha 100 tot 250 plaatsen plaatsen 100 tot 150 m2 5 april .. 27 september wifi terrein mobilhome/stacaravan Utrecht 1150 km hoogte 450 m prijsklasse gemiddeld korting CampingCheque 's morgens vers brood campingwinkel restaurant afhaalmaaltijden animatie kinderen animatie jeugd animatie volwassenen voorzieningen gehandicapten huisdieren toegestaan stroom 6 Ampère of meer


RCN Val de Cantobre, aan de voet van de rivier de Dourbie, is terrasvormig aangelegd rond een middeleeuws landgoed. Wilt u in alle rust genieten van prima voorzieningen, veel sportieve mogelijkheden en een overrompelend uitzicht?
Centraal gelegen in een middeleeuwse boerderij bevindt zich de receptie, maar ook het restaurant, de pizzeria en in de oude schaapskooi een sfeervolle loungebar.

Grenzend aan het terras van de pizzeria ligt de speeltuin voor de kinderen, maar zij zullen ook heel vaak te vinden zijn in het nieuwe zwembad met de vele glijbanen of in een van de twee peuterbadjes. Stromend langs de ingang van de camping lokt de rivier de Dourbie gasten tot spelevaren, pootjebaden of spelen op het kiezelstrandje.
Even geen zin in water? Er zijn tafeltennistafels, speeltoestellen en een multifunctioneel speelveld. Van mei tot september organiseert het recreatieteam tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Kijk voor meer informatie over deze camping op www.rcn.nl/valdecantobre.

ROUTE
GPS-coordinaten : 44.04467/3.30228

Afstand vanaf Utrecht ca. 1150 km

Na Clermond-Ferrant neemt u de A75 in zuidelijke richting. U steekt het viaduct (het hoogste ter wereld!) bij Millau over (er wordt tol geheven) en neemt daarna afslag 47 richting Nant/la Cavalerie. U rijdt door het dorp la Cavalerie heen en volgt de richting Nant (14 km). In Nant staat Val de Cantobre links aangegeven. Na 4 km ziet u de camping (op de D991) aan uw rechterhand liggen.